sampul surat plastik

  1. shah_azli

    Wanted Nak Tempah Pre-sealed Plastic Envelope (mcm plastic poslaju)

    As salam warga CG aku tgh mencari sape2 yg bole bekalkn Pre-sealed Plastic Envelope macam plastic Poslaju tapi plastic tebal skit sesuai utk sealed kertas exam yg biasa kita tgk exam yg besar2 kan kertas tu disimpan dalam plastik yg digam..mcm tu la aku nak tempah kalo ada sape2 bole bekalkan...
Top
Log in Register