BTC USD 47,635.9 Gold USD 1,754.22
Time now: Jun 1, 12:00 AM

plastic envelope

  1. shah_azli

    Wanted Nak Tempah Pre-sealed Plastic Envelope (mcm plastic poslaju)

    As salam warga CG aku tgh mencari sape2 yg bole bekalkn Pre-sealed Plastic Envelope macam plastic Poslaju tapi plastic tebal skit sesuai utk sealed kertas exam yg biasa kita tgk exam yg besar2 kan kertas tu disimpan dalam plastik yg digam..mcm tu la aku nak tempah kalo ada sape2 bole bekalkan...
  2. BeritaGempak

    Wanted [DAH SELESAI] Plastik Macam Plastik Pos Laju

    Assalamualaikum.. Kepada penjual2 yang budiman.. Sape ada jual/supply plastik yang macam pos laju tuh?? Kalau ada tolong sertakan gambar dan harga yer.. - Saiz A4 atau Saiz A5 :)cgrock
Top
Log in Register