Wanted [DAH SELESAI] Plastik Macam Plastik Pos Laju

CG Sponsors




BeritaGempak

Banned
Joined
May 13, 2011
Messages
17,888
Reaction score
337
Points
131
Assalamualaikum..

Kepada penjual2 yang budiman.. Sape ada jual/supply plastik yang macam pos laju tuh??
Kalau ada tolong sertakan gambar dan harga yer..

- Saiz A4 atau Saiz A5 :)cgrock
 
Last edited:
Sponsored Post

BeritaGempak

Banned
Joined
May 13, 2011
Messages
17,888
Reaction score
337
Points
131
ade tak sesiapa memiliki plastik yg mcm pos laju tuh?
 

Hang B Hang F

Active+ Member
Joined
Apr 24, 2010
Messages
3,305
Reaction score
11
Points
25
oh slalunya poslaju bagi free,kalau ada aku pun nak tau jg :-?
 

RajaDiamond

Permanently Banned - Multiple ID
Joined
Aug 30, 2008
Messages
5,688
Reaction score
8
Points
65
Assalamualaikum..

Kepada penjual2 yang budiman.. Sape ada jual/supply plastik yang macam pos laju tuh??
Kalau ada tolong sertakan gambar dan harga yer..

- Saiz A4 atau Saiz A5 :)cgrock
tu kan free jer...
mana2 kurier ada...
 

Hujimy

Banned
Joined
Mar 13, 2007
Messages
1,057
Reaction score
13
Points
30
Pulak....pi amek kt pos laju r free je, klu nk bgkus suka2 , cari plastik lain la
 

BeritaGempak

Banned
Joined
May 13, 2011
Messages
17,888
Reaction score
337
Points
131
sape ade tlg la yer..
saya tak mintak plastik pos laju
jadi bace tu bagi la paham btul2 yer.. kate org melayu so jadi org melayu la
 

mr_xhizors

Active Member
Joined
Aug 3, 2010
Messages
2,407
Reaction score
16
Points
30
Pulak....pi amek kt pos laju r free je, klu nk bgkus suka2 , cari plastik lain la
uik..ikot dia la nk bungkus suka2 pun..dia tanya,kita bgtau je la kalo tau..bukan dia suruh tlg beli pun...
 

SayaAndaKita®

Super Active Member
Joined
Feb 17, 2011
Messages
5,904
Reaction score
169
Points
78
x pernah nampak g kat kedai2 ada jual plastik ni, kot2 ni custom order utk kurier company saja kot

Tapi...kalau ada kasi tau yer , menarik gak:D:D:D
 
Sponsored Post
Top
Log in Register