BTC USD 68,074.2 Gold USD 2,356.90
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Wanted [DAH SELESAI] Plastik Macam Plastik Pos Laju

Sponsored Post

Kalau plastik poslaju saiz a4 org rumah kawan ada.. dulu dia ada on9 biz dan buat akaun kat poslaju so mmg dapat plastik tu.. Now dah x biz, plastik ada lagi... Kalau nak PM ler..
Kalau nak clear plastik yg ada mcm double side tape tu.. (apa ntah namanya), selalu kat kedai yg jual "Rak Pameran", ada jual mcm2 jenis plastik.
 
Kalau plastik poslaju saiz a4 org rumah kawan ada.. dulu dia ada on9 biz dan buat akaun kat poslaju so mmg dapat plastik tu.. Now dah x biz, plastik ada lagi... Kalau nak PM ler..
Kalau nak clear plastik yg ada mcm double side tape tu.. (apa ntah namanya), selalu kat kedai yg jual "Rak Pameran", ada jual mcm2 jenis plastik.

owh ye ke
leh x PM kuantiti dan harga?
yg saiz A4 tuh.. ade gambar??
sbb btul2 perlukan untuk pack brg2 kosmetik..
bnyak order bulan nih :D:D
 
x pernah nampak g kat kedai2 ada jual plastik ni, kot2 ni custom order utk kurier company saja kot

Tapi...kalau ada kasi tau yer , menarik gak:D:D:D

mende ni dlu org dekat rmh TT ade jual
tp dia dah pindah... so kena la cari kat tempat lain
tp x jumpe.. utk pack brg2 mcm alat solek,kosmetik ni smua ok la..
dijamin brg x rosak... plastik biasa kdg2 mudah pecah..brg x dijamin ok smpai ke customer
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Back
Top
Log in Register