courier bags

  1. BeritaGempak

    Wanted [DAH SELESAI] Plastik Macam Plastik Pos Laju

    Assalamualaikum.. Kepada penjual2 yang budiman.. Sape ada jual/supply plastik yang macam pos laju tuh?? Kalau ada tolong sertakan gambar dan harga yer.. - Saiz A4 atau Saiz A5 :)cgrock
  2. asfrim

    Wanted Courier Bags

    Salam semua, nak tny sikit kalo tau mana i boleh dapat beli courier bags. poslaju kedekut nk bg and x semua cawangan ada. i was told kilang jer yg produce bags ni tp biasa la.. diaorg sure layan order yg puluh2 ribu pcs punya sajer. small timer bizwoman macam i ni xleh la nk order sbyk tu satu...
Top
Log in Register