plastik berpelekat

  1. S

    Wanted Plastik Poslaju PrePaid

    As salam warga peniaga CG sapa nak plastik poslaju prepaid ..saya nak beli esok (ada sikiiittt je discount) .. jom share beli.. sikiiiit je discount tau..jgn harap bnyak.. sapa nak amik esok kat area B.Jelutong shah alam. TQ Ada size S - RM 6 ada size M - RM 9 bayar deposit kalau jadi..TQ
  2. silverchair959

    Wanted Plastik lutsinar self adhesive (berpelekat)

    Salam warga CG.. Sy mencari plastik lutsinar self adhesive (berpelekat) saiz 12x18 (30cmx48cm) dgn kuantiti 2000 keping... Ada tak warga CG yg tau siapa boleh supply.. Mekasih..
  3. BeritaGempak

    Wanted [DAH SELESAI] Plastik Macam Plastik Pos Laju

    Assalamualaikum.. Kepada penjual2 yang budiman.. Sape ada jual/supply plastik yang macam pos laju tuh?? Kalau ada tolong sertakan gambar dan harga yer.. - Saiz A4 atau Saiz A5 :)cgrock
  4. haris4949

    Wanted Plastik bungkusan berpelekat (gambar)

    Kat mana aku boleh dapatkan plastik beg macam ni? Tolong aku geng....:D:D Gambar seperti attachment.
  5. selipar2010

    Wanted Parcel plastic bag

    Salam, Saya mencari plastik yg boleh digunakan utk pos brg2...lebih kurang mcm poslaju punye plastik laa kalau yg poslaju tu kalu nk dpt kena register+byr kt pos ofis kan kalu ade sape2 tahu mana bleh beli atau ada org jual kt sini bleh bgtau/pm me Terima kasih
Top
Log in Register