stationeries

  1. O

    To Sell Office stationery supplies in Bangalore

    Officeshoppie is the best online store for buying and delivery of your office supplies leveraging technology, large inventory, super fast delivery, great service and every day new items with offers. We deliver the premium quality office supplies products to our customers. One stop shop for all...
  2. E

    Wanted Mencari Supplier / Pembekal A4, A3 dan alat2 stationary

    Saya sedang mencari pembekal bagi A4 dan kertas2 lain. Juga jika anda boleh supply barang2 alat tulis dan juga buku nota. Boleh emailkan quotation kepada email [email protected] . Kalau boleh COD area Cyberjaya. Terima Kasih.
  3. theonesales

    To Sell Apacs Stencil Ink ( Black / Red ) - RM26.90 ( 100% Original Guarantee )

    Apacs Stencil Ink ( Black / Red ) - RM26.90 FREE SHIPPING MIN SPEND RM19 T&C APPLY
  4. KhaL AzHaR

    Wanted Pertanyaan Mencari 2D RING FILE DAN PEN STEADLER serta kertas A4 ik yellow

    Assalammualaikum buat semua warga CG Teman nak tanya sikit ada sesape tahu tak mana nak dapatkan Kertas A4 double 70 gsm.kuantiti diperlukan : 1700 Ream/sebulan untuk DOUBLE A 70gsm 420 Ream/sebulan untuk IK yellow 80gsm 900 Ream/sebulan untuk A4 paper lucky star atau APA2 BRAND dan nak...
  5. tr4falgar

    Wanted Transfer Tape / Release Paper

    Salam. Sy mencari transfer tape / release paper. Siapa yg bleh supply, mintak tolong roger sy.. kalau area johor lagi cantik :D:D
  6. shah_azli

    Wanted Nak Tempah Pre-sealed Plastic Envelope (mcm plastic poslaju)

    As salam warga CG aku tgh mencari sape2 yg bole bekalkn Pre-sealed Plastic Envelope macam plastic Poslaju tapi plastic tebal skit sesuai utk sealed kertas exam yg biasa kita tgk exam yg besar2 kan kertas tu disimpan dalam plastik yg digam..mcm tu la aku nak tempah kalo ada sape2 bole bekalkan...
  7. khg

    Wanted Supplier toner printer, kertas, bateri AA

    Ada sesapa yang boleh bagi the best price senarai barang di bawah. PM atau email [email protected] *bagi the lowest price, nk lawan harga nehh... :)cgrock Toner HP Laser Jet (P2035,2055) Black - CE505A (05A) 15 unit Kertas A4 Putih, 80gsm 300 rim Bateri Alkaline AA Energizer...
  8. F

    Wanted Mencari Pembekal Alat Tulis

    Salam, Saya mencari pembekal utk memberi sebut harga bagi barangan berikut di sekitar Johor Bahru Sila emailkan sebut harga barangan berikut di [email protected] 1. Double Side Tissue Tape 1" - 160 Roll 2. OPP Tape 2" - 120 Roll 3. OPP Tape 1" - 300 Roll 4. Binding Tape 1" * * * *Blue - 50...
  9. ocean gurl80

    Wanted Supplier - Nak order pen dgn logo 2000 pcs

    salam saya tgh cari supplier yg blh bg harga dlm rm1 untuk pen biasa dgn logo dan tulisan company . quantity dlm 2000pcs harga dicari rm1 1 pcs kalau ada sesapa blh supply, pm saya saya kt pj tq
  10. erman_eg6

    Wanted LOOKING FOR :- Pengedar Alat tulis Pejabat

    Untuk Semua Warga CG... saya baru ditugaskan untuk memantau dan melakukan pembelian barangan/ alat tulis pejabat untuk salah sebuah jabatan kerajaan melalui sistem e-perolehan. oleh itu saya menjemput semua warga CG yang mempunyai syarikat membekal alatan pejabat yang berdaftar dibawah...
  11. tuksidang

    Wanted Mencari Supplier Barang-Barang Sekolah

    Saya akan mengadakan JUALAN KEMBALI KE SEKOLAH di premis saya di Seremban bermula pada 15/12/2010 - 15/1/2011. Jualan di buka setiap hari mulai jam 9pg - 9mlm. Supplier brg sekolah di perlukan segera. Term payment akan di utamakan. Saya akan sediakan satu canopy dan offer bin untuk kemudahan...
  12. kerandaterbang

    Wanted Supplier stationery, A4 paper dan mesin fotostat

    salam semua ahli forum and guest... aku sekarang ni tengah cari supplier A4 paper, stationery dan mesin fotostat untuk kedai aku yang baru nak buka tu... so sapa sapa yang tau atau memang supplier sila contact saya secepat mungkin [email protected] aku sekarang ni kat area perak tq to...
Top
Log in Register