machine

  1. Mags_Premiums

    .

    .
  2. DolBasir

    To Sell Mesin kopi premium rm1

    Siapa ada RM1. Jom Rental mesin ni. Nak tau tak berapa modal nak jadi Agent untuk jual MESIN KOPI ARISSTO ni? Jawapannya : Serendah RM22.60 Keterangan lanjut hubungi atau whatsapp :- www.wasap.my/0182235030/Rentalmesinkopi www.wasap.my/60182235030/CoffeeAmbassador
  3. sitinfar

    To Sell Arissto Mesin Kopi Murah RM1

    Assalamualaikum!! Ada penggemar kopi di sini?? Berita baik untuk anda :D:D:D ARISSTO COFFEE Di position kan sebagai Coffee Premium. Sebab itu, benchmark rasa nya setanding kopi mahal yang di jual di luar. Ramai Coffee Lover akan mula beralih kepada Coffee Arissto kerana ia menjimatkan...
  4. F

    To Sell 2.0 L Electric Food Processor Meat Grinder

    2.0 L Electric Food Processor Meat Grinder [/url][/IMG] [/url][/IMG] [/url][/IMG] Material: Food grade material + stainless steel Power:250W Voltage:220V Capacity: 1.8L - 2L Blade: Double stainless steel blade Color:as show Size: 233*213*285mm Rotating speed:18000-22000 rpm Features...
  5. ajoi24

    To Sell Printer,Cutter,Heatpress

    Jualan Cuci Tangan 1. Printer Epson L1300 (A3) Spec Bole Google Condition 9/10 (Jarang Pakai) 2.Cameo Cutter (Touch Screen) Tak Pernah Register Lagi Condition 9/10 3.Heat Press A3 Condition 9/10 Condition Terbaik Sebab Jarang Sngt Pakai Jual Lumsum Semua Sekali RM2.7k Kalo Nk Beli...
  6. Silveray

    To Sell Fuji Xerox C5570

    Untuk Dijual Fuji Xerox C5570 with Finisher-B1 Stacker/Stapler/Hole Puncher Sesuai untuk: -Sticker Mirrorkote -Flyers -Name Kad -Kad Kahwin -Dokumen -Transfer Paper (heat press) Jualan Upgrade Machine Semua Part dan Toner ORIGINAL. Toner masih Banyak Color output cemerlang...
  7. F

    To Sell NEW Angle Grinder Stanley STGT5100 580W -SOLD

    SALAM.. saya ada 1 angle grinder Stanley STGT5100 580W untuk dijual. xguna lagi sebab jual: tersilap beli (nak beli y ada handle) harga: Dah terjual no tel: Sila pm:D COD sahaja: Taman Melawati, Ukay Perdana dan Bukit Antarabangsa gambar:
  8. O

    To Sell Berminat untuk mulakan bisness Dobi layan diri atau Dobi timbang?

    salam para usahawan dobi. pening mencari mesin dobi yang berbaloi dan mengikut budget anda? kami mempunyai mesin terpakai untuk di let go. jangan risau! kami akan berikan anda warranty setahun ( tertakluk pada terma dan syarat) mesin buatan spain dan usa ini terbukti sangat tahan dengan...
  9. toyole

    Wanted Pembekal mesin dan barangan printing baju

    As salam. Dlm cg ni ada x supplier mesin dan barang2 utk setup kedai printing/sulam baju, tshirt dan juga sticker. Kalau boleh dari A to Z.
  10. A

    Wanted Mesin basuh terpakai

    assalam sape kt sini ada nk jual mesin basuh terpakai..mesin basuh kt rumah dh rosak nk beli baru xde duit lagi so carik yg terpakai jela huhu..bajet dlm rm250 je..area rawang selayang batu caves kalo ada yg boleh hantar ke rumah lagi bagus 0135014120..:D:D:D
  11. I

    Wanted Mesin buang bulu ayam (terpakai)

    Saya mencari mesin bUang bulu ayam terpakai(12 ekor). Pada yang berminat nak jual boleh bagi no. phone . nanti sya call. Kalu boleh kat area selangor . boleh COD.
  12. kenyang perut

    Wanted Mesin basuh murah / rosak

    Whatsapp ke no saya 01123861125 ahmad Mesin basuh panasonic 9.0kg RM450 Hitachi 11.0kg RM450 Samsung 6.8kg RM280
  13. shamputra

    Wanted URGENT : Mesin Kad Pelajar, Mesin Duplicate Kunci, Mesin R.O Water.

    salam.... saya mencari Penjual Mesin Kad Pelajar, Mesin Duplicate Kunci, Mesin R.O Water. boleh call @ whtpps sy : ol39273l89
  14. wantui

    Wanted HDD Machine (horizontal directional machine) serta yg blh kendalikan machine

    Assalamualaikum Aku memerlukan supplier or sapa2 yg ade pengalaman dgn machine HDD (horizontal directional machine) ni.Company aku nk beli machine ni so skrg aku memerlukan supplier dan juga org yg berpengalaman utk mengoperasikn machine ni. ape2 bole contact aku, no play2 arround wan...
  15. F

    To Sell Terminal kad kredit/debit (Terima kad atm utk pembayaran)

    As salam, Terminal kad kredit/debit (Terima bayaran kad ATM menggunakan handphone) Ciri-ciri terminal - Menerima pembayaran dari pelanggan menggunakan kad kredit/debit - Sewa bulanan yang murah - Terminal boleh dibawa ke mana sahaja - Tiada komitmen - Boleh dipasang pada handphone android...
  16. aqu_fadhil

    Wanted Vacuum & Mesin basuh rosak yang dah rosak

    salam sejahtera. TT ingin membeli vacum. sesiapa yang ada vacum yg telah rosak, kasi jual lah sama TT. Jangan dibuang sahaja. Mesti cukup peralatannya. Mesin basuh pimtu atas sahaja, utama pada auto Harga akn ditetapkn sms/whatsapp/call 0129494948 terima kasih CG
  17. Jeb

    Wanted Mesin heat / seal plastic di kotak

    saya mencaari mesin atau apa cara untuk seal plastik di kotak seperti ini. sapa tau mcm mana nak seal plastik di kotak kecik mcm kat atas tu p/s gambar sekadar hiasan
  18. natak

    Wanted Sebut harga untuk Mesin Laminating A3, Penebuk lubang & plastik laminate

    Salam hormat buat warga CG. Mohon sesiapa yang boleh membekalkan: 1-Mesin Laminating bersaiz A3? - 1 unit 2-Penebuk Lubang (ID Pass)- 1 unit 3-Kertas laminate pelbagai saiz. Boleh email quotation kepada saya di farisyamafiq[at]gmail.com Lokasi pejabat di Jalan Damai, Kuala Lumpur. Terima...
  19. Z

    Wanted Mesin jahit kulit kasut

    salam saya mencari mesin jahit kulit kasut jika ada boleh la private message saya bersama gamba terima kasih:)cgrock
  20. M

    Wanted HEAT PRESS MACHINE(mesin cetak tshirt n gift)

    salam..sy tgh kumpul maklumat untuk memulakan bisnes cetak baju dan barang cenderahati dgn menggunakan mesin heat press.Harap klau ada otai yg dh menceburi bidang ini dan guna mesin tersebut dapat beri tunjuk ajar terhadap beberapa perkara: (1)mesin heat press-ketahanan mesin,tempat beli n...
Top
Log in Register