Wanted Mesin heat / seal plastic di kotak

CG Sponsors




Jeb

CG Top Poster Club
Joined
Jan 2, 2007
Messages
39,505
Reaction score
124
Points
123
saya mencaari mesin atau apa cara untuk seal plastik di kotak seperti ini.




sapa tau mcm mana nak seal plastik di kotak kecik mcm kat atas tu

p/s gambar sekadar hiasan
 
Last edited:
Sponsored Post

razzo

Active Member
Joined
Apr 17, 2011
Messages
2,114
Reaction score
3
Points
25
kedai jual betri keta dorang guna handy-heatblower..
bentuk mcm hand drill tp keluarkan haba panas..
bungkus plastik di kotak then heat blow .. 30 sec job
 

Jeb

CG Top Poster Club
Joined
Jan 2, 2007
Messages
39,505
Reaction score
124
Points
123
kedai jual betri keta dorang guna handy-heatblower..
bentuk mcm hand drill tp keluarkan haba panas..
bungkus plastik di kotak then heat blow .. 30 sec job
mcm mana rupanya tuan? aku nak p carik ni
 

JDKiss

Fun Poster
Joined
Oct 4, 2009
Messages
619
Reaction score
200
Points
23
ikut pengalaman aku keje kedai music masa muda2 dlu..
kalau nak balut plastik kaset..

plastik tu lipat biasa je..nak lekatkan dia..pakai yg pemanas ubat nyamuk tu je..alaa..yg ubat nyamuk wangi skeping2 tuu..

hahaa..nostalgia weh..
 

Orkidhutan

Fun Poster
Joined
Mar 31, 2010
Messages
223
Reaction score
24
Points
15
Macam ni kita panggil PVC Shrink Wrapper. Kalau nak buat saya ada tempatnya. Apa sahaja berkenaan dengan packaging boleh buat. Sila pm saya. Tq!
 

razzo

Active Member
Joined
Apr 17, 2011
Messages
2,114
Reaction score
3
Points
25
mcm mana rupanya tuan? aku nak p carik ni
Aritu tgk dlm 250++ .. kedai hardware ada jual ni..
yg ni handheld .. mcm drill bosch..
xkira besar kotak yg pnting pembalut plastik cukup utk wrap ..
masih jimat banding mesin komersial packaging ..:D
 

mamataro

Fun Poster
Joined
Jun 7, 2011
Messages
649
Reaction score
9
Points
15
bentuk sebiji hairdryer .. body warna hijau
Aah, kat food inudstry ni pun ada gak guna. Cuma jenis plastik je yang nak kena beli betul. Kena cukup nipis. Kalau tak, tak cantik bila dah shrink wrapped.

Kalau nak tgk gambar dia, ko gi kat google image, type keyword 'Hot Air Gun Heater' atau 'Heat Gun Shring Wrap'
 
Sponsored Post
Top
Log in Register