plastic sealer machine

  1. Jeb

    Wanted Mesin heat / seal plastic di kotak

    saya mencaari mesin atau apa cara untuk seal plastik di kotak seperti ini. sapa tau mcm mana nak seal plastik di kotak kecik mcm kat atas tu p/s gambar sekadar hiasan
  2. T

    Wanted Mesin Sealer Plastik

    sesiapa yg ingin letgo mesin press plastik seperti gambar dibawah? saya nak beli pada harga yg murah.. tadi saya da reki2 dekat kedai.. harganya saya kurang mampu.. kalau kawan2 di CG boleh offer harga terbaik... saya nak beli 20cm mesin press plastik.. sekitar klang, shah alam, subang dan...
  3. tebbaloi

    Plastic Sealer Machine

    salam warga CGrian semua,. aku nak beli plastik sealer 200mm yg macam ni.. dan besok (RABU) malam nak COD kat area KL-Selangor/Putrajaya! sebab ada lak customer suruh packaging detox 10pcs/pack.. adoi.. aku dah cari kat giant, tesco takde jual :(( :(( kalu takde gak aku staple jek :-...
Top
Log in Register