machine

  1. tr4falgar

    Wanted Mesin Jahit 2nd hand

    Salam, Ada seorg kawan aku sedang mencari 2 buah mesih jahit 2nd hand, kalo boleh dia nak pegi tengok dlu..dia boleh pergi dari area Sg.Buluh hingga ke slim river sahaja...kalau ada dekat area lain, sila beritahu aku..aku akan tanya dengan dia, samaada bole pergi atau tidak.. ni model mesin...
  2. degaOne

    Wanted Nak hantar mesen ke Sarawak how ?

    Assalam .. Mesen tu mesen eskrem, berat 120kg . lebar 2kaki suku tinggi 3kaki. Saya xde pengalaman nak pos benda2 berat nih.. Nak guna kapal laut jer.. so ada yg kata kena kotakkan kayu dlu mesen tu.. ke mcmna? .. tambang plak mcmna .. tolooooong !! nak hantar ke sibu :((
  3. mamaya82

    Wanted Nak sewa mesin menuai padi di melaka dan negeri 9

    Salam, Saya sedang mencari mesin menuai padi untuk disewa,area Melaka dan Negeri 9..Boleh PM saya untuk butiran lanjut.. Terima kasih.
  4. azlinahmdn

    Wanted Mesin perah santan

    as salam warga CG. saya bercadang nak mula berniaga kecil2an khusus untuk jual santan segar. mungkin boleh warga CG bagi info, dari mana saya bioleh dapatkan mesin tu dengan harga yang berpatutan ? lebih kurang macam ni rupanya mesin perah santan tu...
  5. REMEDY KARUNG GUNI

    Wanted Rototype Signature Machine

    Salam. Sesiapa yg ada supply item seperti di atas atau tahu Info pasal item tersebut Supplier dan harga tlg PM atau sms saya ya 0166059088
  6. G

    Wanted Pemanggang kepak ayam

    Salam hi mn nk cari custom made pemanggang kepak ayam utk tujuan bisnes? Info Call/SMS 0173282801 tq.
  7. xaimisa

    Wanted mesin cetak resit toll - need quote

    as salam.. nak tanya kawan-kawan cg yang tau mana nak cari mesin cetak resit tol ni.. pertolongan anda amat saya hargai. tq
  8. D

    To Sell Mesin Santan/ Mesin Tebu Untuk DIJUAL (TERBAIK)

    Salam, saya ada Mesin Santan dan Mesin Tebu nak dijual(keadaan baik dan baru). Dibeli sekitar awal tahun 2012, mesin belum pernah digunakan (Cuma sekali-sekala hidupkan enjin agar motor tak rosak) MESIN TEBU = RM 1500 (model:KT-160) MESIN SANTAN= RM 4500 (model KT-CME1, 1100W, 35kg/Hr) Harga...
  9. S.Y.E.D

    Wanted Lathe Machine for Shaving Piping (2nd hand)

    salam ~ saya bagi pihak kawan tengah mencari Lathe Machine 2nd hand untuk kegunaan di kilang syarikat beliau. Mesin ni digunakan untuk "shaving" piping / Gre etc. kalau ade kenalan atau syarikat2 yang ada nk jual mesin lathe ni boleh berhubung terus dengan kawan sy En Samil Ali : 013 287...
  10. azam575

    Wanted HP Scanjet 5200C

    Salam, Saya sedang mencari satu scanner dan kalau harga sesuai .. saya akan beli .. Scanner yang saya cari adalah HP Scanjet 5200C COD atau POS di JOhor Bahru /Perak .. Sesapa ada dan nak jual bleh PM saya ... atau Call di 0173798579
  11. Jersi Online

    Wanted Mesin heatpress new/2nd hand dan digital printer juga

    salam warga cg... saya mencari mesin heat press baru/terpakai... dengan harga yang berpatutan saya juga mencari digital printing printer untuk tshirt... ape2 info yang berkaitan sila inform saya tq :)cgrock:)cgrock
  12. T

    Wanted Mesin Sealer Plastik

    sesiapa yg ingin letgo mesin press plastik seperti gambar dibawah? saya nak beli pada harga yg murah.. tadi saya da reki2 dekat kedai.. harganya saya kurang mampu.. kalau kawan2 di CG boleh offer harga terbaik... saya nak beli 20cm mesin press plastik.. sekitar klang, shah alam, subang dan...
  13. balang

    Wanted Mesin Photostate Heavy Duty

    Assalamualaikum, den sedang mencari supplier untuk mesin fotostate bagi projek den yang terbaru, nak guna untuk diletakkan dalam kolej, sapa yang ada company boleh bagi quotation untuk sewa sahaja, atau sewa beli, ataupun beli terus, TNC, and warranty yang disediakan, lokasi di bandar penawar...
  14. BOB Burger

    Wanted Mesin tebu secondhand (URGENT!!!)

    Salam, memandangkan bulan puasa pun dah tak lama lagi, jadi sy ingin menambah mesin tebu yang sedia ada. kepada sesiapa yang ingin menjual mesin tebu, boleh jual kepada sy. Pastikan enjin masih tiptop. kalau jadi, sy bayar on the spot.tq lokasi: johor bahru dan sekitar. :)cgrock
  15. usahawansticker

    Wanted Mesin Tebu Mudah Alih

    Selamat Petang semua rakan yang singgah di thread saya. Saya ingin bertanya, di mana boleh dapat Mesin tebu yang guna minyak dan berapa agaknya harga ya??? Saya juga nak cari supplier untuk supply tebu... Almaklumlah sempena nak dekat ramadhan ni... :) Sesiapa ada info boleh bg tau ya. Sy...
  16. blink_182

    Wanted Cutting plotters

    Ader sape jual cutting plotter Or tau kt ne blh dpt harga murah x Size a4 pun jadi lah....
  17. paklah7688

    Wanted Mesin comb binding & aksesori photostat yang lain

    salam semua saya sedang mencari keperluan aksesori photostat seperti comb binding machine, stapler besar utk 200kpg, laminate size a4 dan aksesori lain juga.. jika ada pm sye xkira la 2nd ke atau baru.. t. kasih
  18. kronoz

    Wanted Bubble Tea & Ice Blended Cup Sealing Machine

    Salam semua, Saya mencari cup sealing machine yang biasa kita lihat untuk penjualan bubble tea dan ice blended. Jenama tidak kisah janji harga berpatutan. Jika ada sila PM saya. Terima kasih
  19. Sham7095

    Wanted Mesin Jahit Mini

    Sape2 yg taw kat mane jual bende ni..tlg bgtaw aku..nk gne sgt ni..huhu :D
  20. A

    To Sell Mesin portable untuk korek telaga tiub

    Mesin portable untuk korek telaga tiub 5hp telaga Tiub drilling Machine adalah untuk teknologi engineering air samada untuk menggerudi telaga tiub atau sistem pemasangan geothermal. Untuk semua jenis mesin ECORIG telaga tiub, ianya mempunyai kemampuan dan keupayaan tersendiri bagi setiap...
Top
Log in Register