BTC USD 23,400.4 Gold USD 1,865.94
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Wanted Bubble Tea & Ice Blended Cup Sealing Machine

kronoz

Active Member
Messages
1,957
Joined
Jun 1, 2011
Messages
1,957
Reaction score
24
Points
25
Salam semua,

Saya mencari cup sealing machine yang biasa kita lihat untuk penjualan bubble tea dan ice blended.

Jenama tidak kisah janji harga berpatutan.

Jika ada sila PM saya.

32795273_1.jpg


Terima kasih
 
Sponsored Post

kronoz

Active Member
Messages
1,957
Joined
Jun 1, 2011
Messages
1,957
Reaction score
24
Points
25
Mesti dah ada pengedar yg bawak masuk malaysia ni. Brand ice blended dah tumbuh mcm cendawan.

tu la tengah survey mana yang murah

kalau ice blended biasanya banyak pakai cup biasa
tapi ni lebih kepada bubble tea punya drink

ice blended banyak saingan dan sudah biasa
sekarang ramai pula aku tengok yang membeli bubble tea ni

cuma mungkin kekurangan versi halal :)

boXd3.jpg
 
Last edited:
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register