BTC USD 16,439.2 Gold USD 1,753.26
Time now: Jun 1, 12:00 AM

To Sell IB BOLDPRIME - Sudah 25K Ahli !! - TOKMAT GOLDHUNTER TEAM The Best Gold Signal Ever!!

Status
Not open for further replies.

mprcclub

Fun Poster
Messages
607
Joined
Sep 12, 2013
Messages
607
Reaction score
1
Points
20
60K subs.jpg


Sudah melebihi 60K ahli boss!!!!!
Saya merupakan IB RASMI Bold PRIME (regulated broker) - Under TOKMAT GOLDHUNTER

PERHATIAN : PEMINAT GOLD wajib!! sekali lagi wajib!! follow kami :) insyallah anda akan melihat keajaiban dalam trading gold.

Kelebihan BOLDPRME :
- Mudah Depo dan withdraw
-Support respon yang pantas
-Terbukti tiada masalah withdraw dan deposit sehingga kini
-Client dibawah saya akan dibawa masuk terus ke TEAM VIP tokmat signal sebagai tanda kami amat menjaga client dibawah kami.


Untuk Join Team TOKMATGOLDHUNTER mudah sahaja :
- Saya merupakan IB Rasmi BOLDPRIME under team TOKMAT GOLDHUNTER.
- Buka Account Standard 1 : 1000
-REGISTER Acc Anda di sini https://my.boldprime.com/links/go/2775
-DEPOSIT USD 50 (Sebaiknya 100USD sebab kita trade fokus on pair GOLD = XAUUSD)


setelah itu kami bawa anda ke Group VIPTOKMAT.Setelah deposit sila hubungi kami terus untuk tindakan selanjutnya!!

Hubungi kami terus selepas untik Step kemasukan ke Group!!

Telegram


Selamat Maju Jaya - Kejayaan hanya bermula dengan langkah pertama anda!!

Kami yakin tuan2 dan puan2 akan merasai satu kelainan dalam trading,jangan stay dengan kami kalau selepas 2 minggu anda masih MC....dalam team kami 98% telah berjaya grow acc dengan baik....attachment dibawah adalah account personal saya sendiri sebagai IB ..

Saya IB dan saya juga trader.BOLDPRIME fast execution dan spread kecik....mantul!!

Bold-Prime-Trading.png
 

Attachments

  • Screenrecording_20211207_014637.mp4
    12.7 MB · Views: 0
  • Screenshot_20211117_112648.jpg
    Screenshot_20211117_112648.jpg
    319.7 KB · Views: 15
  • Screenshot_20211207_011846.jpg
    Screenshot_20211207_011846.jpg
    347.5 KB · Views: 15
  • Screenshot_20211207_021407.jpg
    Screenshot_20211207_021407.jpg
    291.8 KB · Views: 13
  • Screenshot_20211207_021330.jpg
    Screenshot_20211207_021330.jpg
    180 KB · Views: 14
  • Screenshot_20211207_021323.jpg
    Screenshot_20211207_021323.jpg
    350.5 KB · Views: 12
Last edited:
Sponsored Post

mprcclub

Fun Poster
Messages
607
Joined
Sep 12, 2013
Messages
607
Reaction score
1
Points
20
Pada pendeposit tegar,saya sarankan meh ikut meh :) ... ada signal terbaik setiap hari....semalam sajaha 140USD .....bukan nak bangga pasal 140USd tapi nak bagitahu kalau sekitar 50usd or 30usd sehari mmg konfirm dengan kami insyallah.
 
Last edited:

mprcclub

Fun Poster
Messages
607
Joined
Sep 12, 2013
Messages
607
Reaction score
1
Points
20
Untuk Join Team TOKMATGOLDHUNTER mudah sahaja :
- Saya merupakan IB Rasmi BOLDPRIME under team TOKMAT GOLDHUNTER.
- Buka ACC Standard 1 : 1000
-REGISTER Acc Anda di sini https://my.boldprime.com/links/go/2775
-DEPOSIT USD 50 setelah itu pm kami di https://t.me/JOINTEAMTOKMAT dan kami bawa anda ke Group VIPTOKMAT.

# Setelah deposit sila hubungi kami terus untuk tindakan selanjutnya!!
 
Last edited:

mprcclub

Fun Poster
Messages
607
Joined
Sep 12, 2013
Messages
607
Reaction score
1
Points
20
26,000 ORANG JOIN TEAM VIP TOKMAT! TEAM VIP YANG PALING RAMAI DI MALAYSIA, NO.1

26k dah boss..tungggu apa lagi :) ...kalau biasa biasa takkan sampai 26k fuhhhhhhhhhh!!!
 

mprcclub

Fun Poster
Messages
607
Joined
Sep 12, 2013
Messages
607
Reaction score
1
Points
20
tunggu dan tunggu boss......sayang USD50 tempat lain takut MC ....apa kata try sekali ngan TOKMAT ...insyallah anda depo amda trade anda widrawwwww...!!
capture-20211207-124337.png
 

stillFX

Super Active Member
gem
Messages
8,301
Joined
Nov 11, 2016
Messages
8,301
Reaction score
1,159
Points
151
Pada pendeposit tegar,saya sarankan meh ikut meh :) ... ada signal terbaik setiap hari....semalam sajaha 140USD .....bukan nak bangga pasal 140USd tapi nak bagitahu kalau sekitar 50usd or 30usd sehari mmg konfirm dengan kami insyallah.
ni modal brapa tuan? cam berminat je
 

mprcclub

Fun Poster
Messages
607
Joined
Sep 12, 2013
Messages
607
Reaction score
1
Points
20
ni modal brapa tuan? cam berminat je
50usd jer tuan untuk join VIP ..saya mula 50 usd jer profit pertama 140usd ..ada di video atas..VIP group siap ada education dan yang paling mantop signal dia muntah pips boss :)

Untuk Join Team TOKMATGOLDHUNTER mudah sahaja :
- Saya merupakan IB Rasmi BOLDPRIME under team TOKMAT GOLDHUNTER.
- Buka ACC Standard 1 : 1000
-REGISTER Acc Anda di sini https://my.boldprime.com/links/go/2775
-DEPOSIT USD 50 setelah itu kami bawa anda ke Group VIPTOKMAT.Setelah deposit sila hubungi kami terus untuk tindakan selanjutnya!!

https://t.me/JOINTEAMTOKMAT << klik sini untuk dibawa masuk ke VIP (TELEGRAM)
 
Last edited:

stillFX

Super Active Member
gem
Messages
8,301
Joined
Nov 11, 2016
Messages
8,301
Reaction score
1,159
Points
151
50usd jer tuan untuk join VIP ..saya mula 50 usd jer profit pertama 140usd ..ada di video atas..VIP group siap ada education dan yang paling mantop signal dia muntah pips boss :)

Untuk Join Team TOKMATGOLDHUNTER mudah sahaja :
- Saya merupakan IB Rasmi BOLDPRIME under team TOKMAT GOLDHUNTER.
- Buka ACC Standard 1 : 1000
-REGISTER Acc Anda di sini https://my.boldprime.com/links/go/2775
-DEPOSIT USD 50 setelah itu kami bawa anda ke Group VIPTOKMAT.Setelah deposit sila hubungi kami terus untuk tindakan selanjutnya!!

https://t.me/JOINTEAMTOKMAT << klik sini untuk dibawa masuk ke VIP (TELEGRAM)
terbaik ni tuan..tunggu ye...dalam minggu ni InsyaAllah leh depo
 

mprcclub

Fun Poster
Messages
607
Joined
Sep 12, 2013
Messages
607
Reaction score
1
Points
20
Jangan tunggu bosss.....gold profit dan signal tak tunggu kita....tiap hari signal masyukkkk!!..bukan sembang kasi bimbang...ni sembang rambang mata boskuerrr..!!

dorang tetap jalan bosss :) kita jer tak jalan jalan....meh meh cepat!!. acc real tok ketua boss...nampak cam bohong? meh masuk lu boss nanti nampak kebenarannya :)

capture-20211207-132740.png
 

mprcclub

Fun Poster
Messages
607
Joined
Sep 12, 2013
Messages
607
Reaction score
1
Points
20
terbaik ni tuan..tunggu ye...dalam minggu ni InsyaAllah leh depo
boleh register jer dulu boss....insyallah mmg terbaik dan mantop!! ni bukan sembang terbang punya ni sembang merayap tak cukup tangan nak tekan entry heheheh

dalam tu kita fokus layan gold jer boss.......gold punya penangan macam mat rempit tak reti balik umah bro..hahahah
 
Status
Not open for further replies.
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register