BTC USD 16,278.1 Gold USD 1,749.90
Time now: Jun 1, 12:00 AM

To Sell IB BOLDPRIME - Sudah 25K Ahli !! - TOKMAT GOLDHUNTER TEAM The Best Gold Signal Ever!!

Status
Not open for further replies.

mprcclub

Fun Poster
Messages
607
Joined
Sep 12, 2013
Messages
607
Reaction score
1
Points
20
pada yang takda modal kumpul dulu boss....dalam ni kita generate profit by MM ....jgn langgar ..jgn guna emosi walaupun 98 % win..
 
Sponsored Post

mprcclub

Fun Poster
Messages
607
Joined
Sep 12, 2013
Messages
607
Reaction score
1
Points
20
Gerak bro gerak..buang mindset negetif...buang mindset kecam mengecam.... baru boleh berjaya.... bender wujud boss... hehehe...libazzzz pipsss!
 

mprcclub

Fun Poster
Messages
607
Joined
Sep 12, 2013
Messages
607
Reaction score
1
Points
20
Jangan jadi CCTV bosku ..... Gerak gerak....biar prang kata apa..kita pikir diri sendiri...mari bos mari hehehe...


IMG_20211208_210122.jpg
 

mprcclub

Fun Poster
Messages
607
Joined
Sep 12, 2013
Messages
607
Reaction score
1
Points
20
Jangan jadi CCTV bosku ..... Gerak gerak....biar prang kata apa..kita pikir diri sendiri...mari bos mari hehehe...


IMG_20211208_210122.jpg
Jom boss kita siasat apasal ramai sangat masuk group VIP ni..takkan telegram tipu kut hehhehehee...masuk boss siasat cepat apasal ramai sangat ni!!!
 
Last edited:

mprcclub

Fun Poster
Messages
607
Joined
Sep 12, 2013
Messages
607
Reaction score
1
Points
20
tak percaya lagi tuan tuan? ..... buang rasa ego dan sangsi.....kita menuju matlamat sama...profitable...musuh kita adalah mereka..bukan sesama kita trader....

https://my.boldprime.com/links/go/2775 register acc sini

selepas itu pm saya di sini https://t.me/JOINTEAMTOKMAT

capture-20211209-090218.png


- Saya merupakan IB Rasmi BOLDPRIME under team TOKMAT GOLDHUNTER.
- Buka Account Standard 1 : 1000
-REGISTER Acc Anda di sini https://my.boldprime.com/links/go/2775
-DEPOSIT USD 50 minimum (sebaiknya 100USD sebab kita trade fokus on GOLD = XAUUSD)
dah settle PM terus https://t.me/JOINTEAMTOKMAT
 
Last edited:

mprcclub

Fun Poster
Messages
607
Joined
Sep 12, 2013
Messages
607
Reaction score
1
Points
20
Teruskan perjalanan .... oyehhhhhhhhh!!!! :)
TAHNIAH SAHABAT!!


capture-20211209-100938.png


Kelebihan BOLDPRIME - Execution order laju - spread halusss!!
WIDRAW berbelas K K pun insyallah masih utuh :)
apalagi kita mau!!! ??? :)

Bold-Prime-Trading.png
 

mprcclub

Fun Poster
Messages
607
Joined
Sep 12, 2013
Messages
607
Reaction score
1
Points
20
25,850 SUBSCRIBERS DAH TEAM VIP TOKMAT.

Terbukti channel tokmat adalah channel terbaik dan terpadu di malaysia! Majority yang join team vip tokmat adalah orang-orang yang matang berusia 30-50tahun ke atas.

Untuk Join Team TOKMATGOLDHUNTER mudah sahaja :
- Saya merupakan IB Rasmi BOLDPRIME under team TOKMAT GOLDHUNTER.
- Buka ACC Standard 1 : 1000
-REGISTER Acc Anda di sini https://my.boldprime.com/links/go/2775
-DEPOSIT USD 50 setelah itu pm kami di https://t.me/JOINTEAMTOKMAT dan kami bawa anda ke Group VIPTOKMAT.
# Setelah deposit sila hubungi kami terus untuk tindakan selanjutnya!!
#happy #malaysia #malaysian #love
photo_2021-12-09_14-53-54.jpg
 

mprcclub

Fun Poster
Messages
607
Joined
Sep 12, 2013
Messages
607
Reaction score
1
Points
20
Selamat pagi bos bos semua......nantikan SS selepas ini.....TOKMAT buat perangai lagi...dia balun lagi napaknya malam tadi heheheheheee
 

mprcclub

Fun Poster
Messages
607
Joined
Sep 12, 2013
Messages
607
Reaction score
1
Points
20
dia buat hal lagi brooooo!!! hahahhhaha

capture-20211210-112828.png
 

mprcclub

Fun Poster
Messages
607
Joined
Sep 12, 2013
Messages
607
Reaction score
1
Points
20
boleh register jer dulu boss....insyallah mmg terbaik dan mantop!! ni bukan sembang terbang punya ni sembang merayap tak cukup tangan nak tekan entry heheheh

dalam tu kita fokus layan gold jer boss.......gold punya penangan macam mat rempit tak reti balik umah bro..hahahah
 
Status
Not open for further replies.
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register