BTC USD 37,652.0 Gold USD 1,877.14
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Wanted Mesin Tebu Mudah Alih

usahawansticker

Fun Poster
Joined
Apr 11, 2011
Messages
789
Reaction score
5
Points
15
Selamat Petang semua rakan yang singgah di thread saya.

Saya ingin bertanya, di mana boleh dapat Mesin tebu yang guna minyak dan berapa agaknya harga ya???

Saya juga nak cari supplier untuk supply tebu... Almaklumlah sempena nak dekat ramadhan ni... :)

Sesiapa ada info boleh bg tau ya. Sy akan berniaga di melaka :)

Terima kasih rakan2...
 
Sponsored Post

safa69

Active+ Member
Joined
Jan 6, 2008
Messages
2,702
Reaction score
197
Points
33
ko jalan2 di malim.ada jual portable ni. harga yang baik dalam 1800.00. cast iron dia punya roller tebu tu.
 

nazar

Fun Poster
Joined
Feb 10, 2009
Messages
133
Reaction score
0
Points
10
saya ada tebu tapi nak hantar ke melaka kena tambah hargo kos penghantaran la
pepehal kontek 0137207881
 

usahawansticker

Fun Poster
Joined
Apr 11, 2011
Messages
789
Reaction score
5
Points
15
ko jalan2 di malim.ada jual portable ni. harga yang baik dalam 1800.00. cast iron dia punya roller tebu tu.

kat malim ya tuan... ok sy try raun... ni yg pakai minyak kan... brand apa yg ok tuan tau tak? :)
 

usahawansticker

Fun Poster
Joined
Apr 11, 2011
Messages
789
Reaction score
5
Points
15
up cket pagi ni...
ada sesiapa nak share tips menjual air tebu pun bolh gak...
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register