Wanted Mesin pencincang pelepah sawit & rumput

CG Sponsors




shah_azli

Active+ Member
Joined
Aug 29, 2007
Messages
3,045
Reaction score
35
Points
30
salam semua...
aku tg mencari mesin pencincang pelepah sawit & rumput...utk beri mkn kambing...
sape2 tau kat mn ade jual @ sendiri punya nak jual bole contact aku 019-7281691 @ PM je..x kira la baru @ 2nd hand...kalo 2nd hand lagi bagus..bole dpt murah skit..:)..sebaiknya lokasi sekitar MELAKA, UTARA JOHOR (TANGKAK/MUAR) & SELATAN N9 (GEMAS/KUALA PILAH)..
 
Sponsored Post

Andy85

Fun Poster
Joined
May 30, 2008
Messages
197
Reaction score
0
Points
10
salam semua...
aku tg mencari mesin pencincang pelepah sawit & rumput...utk beri mkn kambing...
sape2 tau kat mn ade jual @ sendiri punya nak jual bole contact aku 019-7281691 @ PM je..x kira la baru @ 2nd hand...kalo 2nd hand lagi bagus..bole dpt murah skit..:)..sebaiknya lokasi sekitar MELAKA, UTARA JOHOR (TANGKAK/MUAR) & SELATAN N9 (GEMAS/KUALA PILAH)..
Ala bro.. Sabah sini ada juga... harga 2k oh..
 

Andy85

Fun Poster
Joined
May 30, 2008
Messages
197
Reaction score
0
Points
10
haha... semua malas nak cari kot... tapi sya tau ada 1 kedai kat semenanung yang jual benda nie...
 

shah_azli

Active+ Member
Joined
Aug 29, 2007
Messages
3,045
Reaction score
35
Points
30
haha... semua malas nak cari kot... tapi sya tau ada 1 kedai kat semenanung yang jual benda nie...
ermm..kat area mn tu tu bro?? selatan semenanjung ke??? mmg aku tau byk tempat ada jual mesin ni...tp harga mahal laa..kalo bole dpt yg 2nd hand lagi bagus..bajet aku rm2k-3k je..
kalo mesin yang boleh cincang rumput saje murah..dlm rm2k bole dpt..yg ni aku nak yg bole cincang pelepah sawit skali...market price dlm 4k-5k...~X(
 

Andy85

Fun Poster
Joined
May 30, 2008
Messages
197
Reaction score
0
Points
10
ermm..kat area mn tu tu bro?? selatan semenanjung ke??? mmg aku tau byk tempat ada jual mesin ni...tp harga mahal laa..kalo bole dpt yg 2nd hand lagi bagus..bajet aku rm2k-3k je..
kalo mesin yang boleh cincang rumput saje murah..dlm rm2k bole dpt..yg ni aku nak yg bole cincang pelepah sawit skali...market price dlm 4k-5k...~X(
Bro.. thongfatt jaya sudah check ke? u search kat yahoo confirm kluar nama syarikat tu.. harga cantik kot kat sana... disini harga pun 3K bah...
 
Sponsored Post
Top
Log in Register