duit syiling

  1. darkriez

    Wanted Pembekal duit syiling area Perak

    assalamualaikum....seperti mana tajuk di atas...sesapa yang ada duit syiling nak tukar ke duit kertas blh inform kat aku...pasal kedai aku selalu kekurangan duit syiling ni...dah try tanya bank....jawapannya yg aku slalu dpat ' Dah Habis'...so sesapa yang tau mana2 pmbkal duit syiling area perak...
  2. mathusin

    Duit Syiling Rm1

    Warga CG.. Pernah Nampak ka duit RM1 lagu ni.. Cheq jumpa masa jalan kaki lima keluaq dari shooping complex..:-?:-? Duit Plasu ka duit apa ni..:(scam
  3. JAYPB

    Wanted Duit syiling lama USA 1873

    duit syiling lama USA 1873 gambar burung merak harga tawaran ikut pasaran berminat hubungi 0194149162 [/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG] [/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
  4. aiman27

    To Sell Penyimpan duit lama

    tt merasakan rmi yg jenis minat menyimpan duit lama tp xtau di mana nak dptkan... jd tt nak offer kat sini utk mbantu anda utk tambah koleksi. kpd yg berminat sila pm tt, nyatakan jenis dan tahun keluaran.
  5. PokGuard

    Wanted Nak Tukar Duit Syiling Versi Baru 2012

    Salam...saya ada satu hajat ingin mendapatkan sejumlah syiling baru keluaran 2012. Dh tanya dekat CIMBANK tapi banker kata masih xda dalam edaran. Soalan saya.. 1. Adakah blh tukar di BNM.Jumlah xbanyak sgt. Kwsn skang xde BNM branch 2. Boleh ke tukar di mana-mana tempat lain. Sapa2 tau...
  6. N

    Wanted Duit Syiling Parlimen - 50sen, 20sen, 10sen, 1 sen

    Salam.. saya nak melengkapkan koleksi syiling saya... kalo korang ada duit tabung nk bank-in tu tengok2 la, mana tau ada syiling tahun2 mcm kat bawah ni.. leh gak dpt duit lebih.. :) 50sen - 1969(5-10), 1995(5-10). 20sen - 1970(5-17) 10sen - 1971(150-250) 1sen - 1968 (5-15), 1970(5-30) dalam...
  7. muaz aag

    Wanted TAWARAN RM250 utk 10sen tahun 1971

    salam sy peminat duit2 lama.. duit yg dicari adalah 10sen tahun 1971.. sesiapa yg ada nak jual bg th sy.0174474790 _________________________________________________________________ :: CARA ELAK SANTAU | BERUSAHA ALLAH YANG MENENTUKAN ::
  8. A

    Wanted Duit Syiling 10sen Tahun 1972 dan 50sen 1976. offer RM1000 setiap satu

    offer seperti diatas kalau ada.msg je aku kat dalam neh. bukti gambar required. k thanks
  9. feer6452

    Wanted Clesrd thread-tq warga CG... Duit syiling ini dicari

    PELUANG KEEMASAN MEMECAH TABUNG...hoho!! sesiapa yang memiliki duit syilling dibawah ini mengikut tahun tersebut please contact me now!! 1 sen - 1969,72,74,75 5 sen - 1969,70,72,74,75 10 sen - 1969,72,74,75,84,85,86,87 20 sen - 1972,74,75,83,85,86,95,96,99,2003 50 sen - 1970,72,74,75,76,2006...
  10. ihw666

    Wanted Duit syiling 50 sen tahun 2006 & 20 sen thn 2003 - closed sudah.

    ni kawan aku punyer iklan... tolong parking sini jek... Brother saper ada syiling sekeping 50 sen tahun 2006 dan 20 sen tahun 2003. aku nak beli .. 50 sen pastikan tahun 2006 nak beli harga rm10. .. 20 sen pastikan tahun 2006 nak beli harga rm 10. aku nak...
  11. S

    Wanted Mencari duit syiling 50 sen tahun 1971.

    <no need anymore...dh dapat, kawan bg. heheheheee>
  12. R

    To Sell Duit Syiling 50 sen 1969 (berparit) untuk dijual!

    ni thread pertama aku kat CG ni.. thank coz view my thread.. aku ada duit syiling 50 sen 1969.. skrg aku nak jual kepada pembeli yg berminat. harga aku ikut catalog peter EU tahun 2010. skrg thun 2011, sptutnya naik harga. aku kasi baik sama lu org la.. harga tetap mcm thun lpas.. duit...
  13. roxiea90

    To Sell Duit Lama

    Saya mempunyai duit lama yang terlalu banyak (bagi duit syiling) dan wang kertas lama rm10, rm20. Anda boleh email ke [email protected] untuk request duit lama yang anda cari, mana nak tahu jika saya ada..
  14. S

    Wanted Syiling 1 sen tahun 1976 (bronze/gangsa)

    Saya sedang mencari syiling 1 sen Malaysia tahun 1976 yang di perbuat daripada gangsa/bronze. Kalau nak tahu syiling tu diperbuat daripada gangsa, boleh test dengan magnet. Kalau melekat bermaksud jenis tembaga yang bersalut besi. Kalau x melekat, itu la yang saya cari. Saya sanggup baya RM300...
  15. matkul

    Wanted Complete Syling 1 sen Straits Settlements 1919-1961

    Aku nak cari untuk member aku. Dia peminat duit lama. Dia sedang usaha cari set lengkap duit 1 sen yang 4 segi tu dari tahun 1919, 1920, 1926, 1939, 1940, 1941i, 1943, 1945, 1956, 1957, 1958, 1961. Semuanya bentuk 4 segi. Sila pm harga untuk set lengkap tu.
  16. tokeikang

    To Sell Pelbagai Barang Lama Untuk Dijual

    Salam Warga CG sekalian,,, Disini saya tolong upload gambar beberapa barangan lama yang hendak dijual: i] 3 helai kain lama (melebihi 100 tahun) kain samping bugis dan kain batik lama ii] 3 bilah keris, 2 Keris tokku paloh dan keris tokku pulau manis iii] Pelbagi duit syiling dan kertas...
  17. TamingSari

    Wanted Mencari Syiling 50 sen (Belah Tengah)-1975 & 1976

    Salam CGrian smua, Aku mencari Syiling 50 sen yg ada belah tengah tahun 1975 dan 1976, sila beri harga anda di sini atau PM aku
  18. sahran4441

    Wanted Syiling 50Sen Tahun 1983(CLOSED)

    Mencari Syiling 50Sen Tahun 1983 salam ...saya ingin mendapatkan sekeping syiling 50sen tahun 1983 tujuan -perkahwinan--sempena tarikh lahir,,, Saya nak langsungkan 18.6/19.6 puas cari .. yang ada cuma syiling tahun 1973 ngan 1981 (x ada sapa2 nak ke - huhu).. ~X(~X(~X(~X(
  19. zerovirus

    Wanted Duit syiling 10 sen keluaran 1971

    saper ada 10sen keluaran 1971 ... aku nak beli .... (murah-murah) :p buat koleksi ... aku ada 1970 sampai 1980 ada bagi tau ya ... yang penting aku nak COD ....
  20. Rizz one

    Wanted Duit syiling 50 sen tahun 1975

    Terima kasih kepada yang perihatin.
Top
Log in Register