BTC USD 33,397.7 Gold USD 1,781.10
Time now: Jun 1, 12:00 AM

To Sell Duit Syiling 50 sen 1969 (berparit) untuk dijual!

ReadUrMind

Fun Poster
Joined
Sep 2, 2011
Messages
132
Reaction score
6
Points
15
ni thread pertama aku kat CG ni..
thank coz view my thread..

aku ada duit syiling 50 sen 1969..
skrg aku nak jual kepada pembeli yg berminat.

harga aku ikut catalog peter EU tahun 2010.
skrg thun 2011, sptutnya naik harga.

aku kasi baik sama lu org la..
harga tetap mcm thun lpas..

duit syiling 50 sen aku ni tahun 1969 hanya ada 2 juta aja dihasilkan.
kbykan 50 sen tahun lain, lebih drpd 2 juta dihasilkan.

so, 50 sen tahun 1969 ni paling mahal la..

harga dalam RM600. (tahun ni spatutnya dh rm700)

tpi aku kasi 1st bid rm400 la..

paling tinggi rm500 la..

siapa bida yg tertnggi, dia la dpt.

berikut adalah senarai-senarai harga duit syiling dipetik dari buku PETER EU 2010 bagi 50 sen punya.

PeterEu-50sen.jpg




ini pulak duit syiling yg aku nak jual kpd yg berminat.

Snapshot_20110908_3.jpg


Snapshot_20110908.jpg


PM me k!!!
:D
 
Last edited:
Sponsored Post

gmsatria

Super Active Member
Joined
Sep 17, 2009
Messages
8,766
Reaction score
7
Points
65
RM600 tue..aku pun nak jual juga lah kalau mcm tue.... gud luck tt...
 

moneyhacker

Banned
Joined
Nov 21, 2009
Messages
1,180
Reaction score
160
Points
33
kalau duit dah calar harga jatuh la..mana dapat harga RM600...
 

ar_shad87

Active Member
Joined
Sep 28, 2010
Messages
1,186
Reaction score
6
Points
25
perhh. harga dekat 3g emas. good luck tt.
 

Don Malaya

CG Top Poster Club
Joined
May 3, 2011
Messages
27,601
Reaction score
954
Points
171
mak aih..aku selalu je jumpe duit syiling 50sen 1969 nie...xtau plak ade harge...good luck tt
 

ReadUrMind

Fun Poster
Joined
Sep 2, 2011
Messages
132
Reaction score
6
Points
15
RM600 tue..aku pun nak jual juga lah kalau mcm tue.... gud luck tt...

betul ada ka?
jual aa.. sama2 la ngn aku kat sini..
taruk gambar skali..
bukan sorang collector sini..
brpuluh collector luar sna.. hehe.
thanks.
 

sconsult

CG Top Poster Club
Joined
Dec 10, 2007
Messages
22,646
Reaction score
656
Points
161
dahsyatnya harga duit ni ! Gud lak!
 

ReadUrMind

Fun Poster
Joined
Sep 2, 2011
Messages
132
Reaction score
6
Points
15
perhh. harga dekat 3g emas. good luck tt.

hehehe..
duit lama ni shad87..
aku x jual kt sebarang org.
aku jual kt collector aja.
kalau collector pasti akan beli punya sbb diorang menghargai coin lama tu..

thanks yaa..:D
 

ReadUrMind

Fun Poster
Joined
Sep 2, 2011
Messages
132
Reaction score
6
Points
15
mak aih..aku selalu je jumpe duit syiling 50sen 1969 nie...xtau plak ade harge...good luck tt

yaka..
wahh..
xpa2, next time jumpa, trus smpan..

50 sen ni ada 3 jenis behagian tepinya..
aku punya ni yg brparit.. yg paling dicari org stakat ni..
aku punya ni org pnggil security edge..

thanks.. :D
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register