BTC USD 35,840.7 Gold USD 1,764.43
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Wanted Complete Syling 1 sen Straits Settlements 1919-1961

matkul

Banned
Joined
Jul 30, 2010
Messages
486
Reaction score
0
Points
10
Aku nak cari untuk member aku. Dia peminat duit lama.
Dia sedang usaha cari set lengkap duit 1 sen yang 4 segi tu dari tahun 1919, 1920, 1926, 1939, 1940, 1941i, 1943, 1945, 1956, 1957, 1958, 1961. Semuanya bentuk 4 segi.

Sila pm harga untuk set lengkap tu.
 
Last edited:
Sponsored Post

matkul

Banned
Joined
Jul 30, 2010
Messages
486
Reaction score
0
Points
10
bump, tak de ke tokeh duit lama?
 

DDos

Legendary Member
Joined
Nov 7, 2007
Messages
14,111
Reaction score
690
Points
166
cuba bro search guna keyword Straits Settlements msti ada punya, ringan2 tangan utk search :)

atau boleh cari thread oleh user 'sconsult'
 

matkul

Banned
Joined
Jul 30, 2010
Messages
486
Reaction score
0
Points
10
cuba bro search guna keyword Straits Settlements msti ada punya, ringan2 tangan utk search :)

atau boleh cari thread oleh user 'sconsult'

o, ok, tokeh duit lama dia ni!
 

sconsult

CG Top Poster Club
Joined
Dec 10, 2007
Messages
22,646
Reaction score
656
Points
161
tt, aku dah pm kau harga....

cuma duit tahun 1919, 1920,1926 & 1941i tu memang mahal.
 

kimie007

Super Active Member
Joined
Mar 4, 2008
Messages
5,383
Reaction score
5
Points
65
Dah kena Permanently Banned pun matkul = kamen rider kabutoy, ingat penipu boleh selamat ke :eek: Terima kasih tidak terkira kpd ADMIN & MOD sekalian diatas amanah yang diberikan... Tuhan saja yg dapat membalas jasa tuan2 semua... :)cgrock
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register