CG Sponsors




number80

Fun Poster
Joined
Feb 20, 2012
Messages
101
Reaction score
0
Points
10
Salam..
saya nak melengkapkan koleksi syiling saya...
kalo korang ada duit tabung nk bank-in tu tengok2 la, mana tau ada syiling tahun2 mcm kat bawah ni.. leh gak dpt duit lebih.. :)

50sen - 1969(5-10), 1995(5-10).
20sen - 1970(5-17)
10sen - 1971(150-250)
1sen - 1968 (5-15), 1970(5-30)

dalam kurungan tu harga sekeping dalam RM, based on condition.
 
Last edited:
Sponsored Post

BeritaGempak

Banned
Joined
May 13, 2011
Messages
17,888
Reaction score
337
Points
131
Salam..
saya nak melengkapkan koleksi syiling saya...
kalo korang ada duit tabung nk bank-in tu tengok2 la, mana tau ada syiling tahun2 mcm kat bawah ni.. leh gak dpt duit lebih.. :)

50sen - 1969, 1979 dan 1995.
20sen - 1970, 1978 dan 1994.
10sen - 1971 dan 1994.
1sen - 1967-1973.

kalo ada boleh la post sini atau pm.
:)
yg bold tu den ada :p
 

bellamy

Fun Poster
Joined
Apr 21, 2010
Messages
126
Reaction score
10
Points
15
yg 20sen TT nak beli 10sen, yg 10sen TT nak beli 5sen keke
 

DojiForex

Active+ Member
Joined
May 9, 2010
Messages
4,187
Reaction score
791
Points
71
50sen - 1969, 1979.
10sen - 1971

50 sen 1969 agak mahal kalau "without security edge"

50 sen 1979 dan 10 sen 1971 pun agak lumayan harganya :)
 

joelerry

Active Member
Joined
Nov 25, 2007
Messages
1,385
Reaction score
0
Points
20
saya ada yg 50 sen tahun 1967 @ 1969..yg jenis terbelah kat tepi dia tu..syiling RM1 emas pun ada jugak..berapa TT nak offer saya..kalau ada sapa2 yg nak boleh PM harga..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register