BTC USD 20,586.9 Gold USD 1,820.37
Time now: Jun 1, 12:00 AM

number80

Fun Poster
Messages
101
Joined
Feb 20, 2012
Messages
101
Reaction score
0
Points
10
Salam..
saya nak melengkapkan koleksi syiling saya...
kalo korang ada duit tabung nk bank-in tu tengok2 la, mana tau ada syiling tahun2 mcm kat bawah ni.. leh gak dpt duit lebih.. :)

50sen - 1969(5-10), 1995(5-10).
20sen - 1970(5-17)
10sen - 1971(150-250)
1sen - 1968 (5-15), 1970(5-30)

dalam kurungan tu harga sekeping dalam RM, based on condition.
 
Last edited:
Sponsored Post

BeritaGempak

Banned
gem
Messages
17,888
Joined
May 13, 2011
Messages
17,888
Reaction score
337
Points
131
Salam..
saya nak melengkapkan koleksi syiling saya...
kalo korang ada duit tabung nk bank-in tu tengok2 la, mana tau ada syiling tahun2 mcm kat bawah ni.. leh gak dpt duit lebih.. :)

50sen - 1969, 1979 dan 1995.
20sen - 1970, 1978 dan 1994.
10sen - 1971 dan 1994.
1sen - 1967-1973.

kalo ada boleh la post sini atau pm.
:)

yg bold tu den ada :p
 

bellamy

Fun Poster
Messages
126
Joined
Apr 21, 2010
Messages
126
Reaction score
10
Points
15
yg 20sen TT nak beli 10sen, yg 10sen TT nak beli 5sen keke
 

DojiForex

Active+ Member
Messages
4,188
Joined
May 9, 2010
Messages
4,188
Reaction score
791
Points
71
50sen - 1969, 1979.
10sen - 1971


50 sen 1969 agak mahal kalau "without security edge"

50 sen 1979 dan 10 sen 1971 pun agak lumayan harganya :)
 

joelerry

Active Member
Messages
1,386
Joined
Nov 25, 2007
Messages
1,386
Reaction score
0
Points
20
saya ada yg 50 sen tahun 1967 @ 1969..yg jenis terbelah kat tepi dia tu..syiling RM1 emas pun ada jugak..berapa TT nak offer saya..kalau ada sapa2 yg nak boleh PM harga..
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register