BTC USD 55,346.1 Gold USD 1,777.28
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Wanted Pembekal duit syiling area Perak

darkriez

Super Active Member
Joined
Feb 9, 2010
Messages
6,825
Reaction score
7
Points
75
assalamualaikum....seperti mana tajuk di atas...sesapa yang ada duit syiling nak tukar ke duit kertas blh inform kat aku...pasal kedai aku selalu kekurangan duit syiling ni...dah try tanya bank....jawapannya yg aku slalu dpat ' Dah Habis'...so sesapa yang tau mana2 pmbkal duit syiling area perak atau korang ada syiling yg nak tkar blh gtau aku ye....

kalau boleh area yg agak dkat2 ngan aku la mcm seri iskandar,bota,ayer tawar ataupun kat tronoh....tmpat lain2 tu pun blh...tp nak kna tau dlu la kat mana......sekali aku nak ambek dlm seratus ke bwah la....kalau dlm rm150 pun blh jgak....

dlu ada yg dtg tukar kat kdai aku ...tp dia pun dah hbs stok...memang skit gak la kalau duit syiling xda...

harap harap ada yg sdi membntu...terima kasih...

kepada guest diluar sana blh msj ke no ni 01126525226
 
Last edited:
Sponsored Post

Arluth

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Jul 1, 2009
Messages
9,649
Reaction score
385
Points
91
aku ade nanti aku gitau..
 

izmy27

Fun Poster
Joined
Oct 16, 2010
Messages
132
Reaction score
0
Points
10
aku ade stok duet syiling..dlm 300 jgk..tp malang dok klang...kg bini je kt bota..kalo balik kg nnt blh le kite jumpe bro..
 

darkriez

Super Active Member
Joined
Feb 9, 2010
Messages
6,825
Reaction score
7
Points
75
aku ade stok duet syiling..dlm 300 jgk..tp malang dok klang...kg bini je kt bota..kalo balik kg nnt blh le kite jumpe bro..

okeyh...no hal...hehe
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register