BTC USD 46,997.7 Gold USD 1,754.18
Time now: Jun 1, 12:00 AM

duit kertas

  1. oldskoolrocka

    To Sell Duit RM 2 sign 'Aishah' unused

    Salam semua.den ade duit RM2 sign 'aishah' (ali abu hassan) belum digunakan no siri dua digit belakang berturut 01-85 offer me utk beli berapa.nak test market pm or wasap den 0197000531 tq cg
  2. azimlife

    To Sell SOLD. Thanks CG !

    Salam warga CG. Di bawah ni ada beberapa jenis duit lama yang ingin dilepaskan. Wang kertas RM1 siri pertama hingga siri ketujuh. Gred UNC. SOLD Wang kertas RM20 ditandangan oleh Tan Sri Dato' Jaafar Bin Hussein. Gred UNC. SOLD. Set wang polimer ini ditandatangani oleh Gabenor Bank...
  3. darkriez

    Wanted Pembekal duit syiling area Perak

    assalamualaikum....seperti mana tajuk di atas...sesapa yang ada duit syiling nak tukar ke duit kertas blh inform kat aku...pasal kedai aku selalu kekurangan duit syiling ni...dah try tanya bank....jawapannya yg aku slalu dpat ' Dah Habis'...so sesapa yang tau mana2 pmbkal duit syiling area perak...
  4. L

    To Sell Duit kertas 5 ringgit - Nice serial no.Qe 3666333

    kalau berminat sila pm yea
  5. N

    To Sell Koleksi RM50 semperna 50 tahun kemerdekaan

    RM50 utk diletgo.....Sesiapa yang berminat sila pm saya.. gambar bukan gambar sebenar.. jikalau serius boleh mintak gambar sebenar.. harga : RM90 (boleh nego)
  6. aiman27

    To Sell Penyimpan duit lama

    tt merasakan rmi yg jenis minat menyimpan duit lama tp xtau di mana nak dptkan... jd tt nak offer kat sini utk mbantu anda utk tambah koleksi. kpd yg berminat sila pm tt, nyatakan jenis dan tahun keluaran.
  7. B

    To Sell Duit suharto Rp10000 tahun 1952

    Sape2 sedang cari duit suharto Rp10000 tahun 1952 boleh PM saya, ada pada saya sekarang. tq
  8. I

    To Sell Duti se-puluh watermark agong untuk dimaharkan

    Saya ada duit se-puluh ( sengkang ) watermark agong utk sesiapa yg berminat bole call saya - 012 671 0960 - iman shah alam.. susah nk jumpa duit ni.:)cgrock
  9. roxiea90

    To Sell Duit Lama

    Saya mempunyai duit lama yang terlalu banyak (bagi duit syiling) dan wang kertas lama rm10, rm20. Anda boleh email ke [email protected] untuk request duit lama yang anda cari, mana nak tahu jika saya ada..
  10. J

    Wanted 1000 yen dalam masa terdekat

    kepada sume2 member, aku dr probloem besar..aku hilangkan collection akak aku, 1000 yen..before die balik dr singapore harap korang de yg nk jual..urgent ni...
  11. hafizan78

    Wanted SETTLE- RM1 Signed by Ali Abu Hassan

    Salam warga CG, ada sesiapa nak jual duit RM1 yg bertanda tangan Ali Abu Hassan... abang saya nak beli buat koleksi... Tq..
  12. I

    Wanted Duit kertas sa puloh ringgit malaya

    Salam, SESAPA YG [email protected] INFO BERKENAAN WANG INI SILA [email protected] SAYA....TQ
  13. anuarul

    Wanted Wang kertas RM50 Edisi Merdeka 50 tahun

    sebab semua orang carik duit, akopun nak cari juga,,hahaha [B]UPDATE : AKO DAH TAK CARI DUIT NI DAH :) gambar contoh, 1.yang ako berminat nak beli yang mcm ni, ada logo 50 mcm dlm kotak merah tu.,,yang ni ade 50juta keping hasil cetakan pertama,,,banyak la gamaknye.,, :); 2.yang ni yang...
Top
Log in Register