BTC USD 55,360.0 Gold USD 1,777.28
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Wanted Wang kertas RM50 Edisi Merdeka 50 tahun

anuarul

CG Top Poster Club
Joined
Jan 9, 2009
Messages
26,151
Reaction score
104
Points
133
sebab semua orang carik duit, akopun nak cari juga,,hahaha

UPDATE : AKO DAH TAK CARI DUIT NI DAH :)
gambar contoh,

1.yang ako berminat nak beli yang mcm ni, ada logo 50 mcm dlm kotak merah tu.,,yang ni ade 50juta keping hasil cetakan pertama,,,banyak la gamaknye.,, :);

ada50-edit.jpg


2.yang ni yang rare sikit kot,,ada 20,000 unit sahaja!! ade line GOLD tepi die,,kalau yg biasa tepi color silver kalau tak silap, yang ni mahaiiii wooo;

gold.jpg


- gambar kedua yang GOLD ni ako pinjam dr blog http://arezamduitlama.blogspot.com/
 
Last edited:
Sponsored Post

smartincome

Active+ Member
Joined
Nov 23, 2007
Messages
2,571
Reaction score
0
Points
20
Aku ada 3keping...

Tu pun lepas bos aku cakap...

Akan ada permintaan nanti...
 

1seremban

Fun Poster
Joined
Mar 25, 2009
Messages
313
Reaction score
1
Points
15
nak juai? meh.,,berapa harga bang?? PM ako..:D

ler... tuari aku simpan 7kpg.. tapi since notes tu bnyk pulak maybank letak kat atm.. aku guna je la.. n simpan 2kpg je,

ko sebut le brapa harga ko brani.. seller sure la nak letak harga tinggi hahaha...
 

podgie

Active+ Member
Joined
Jun 23, 2008
Messages
4,245
Reaction score
1
Points
30
brape rege ko nk beli bro..aku ade la sikit sbnyk note tu..

xpn brape bnyk ko nk...ngam rege lego terus :)):))
 

anuarul

CG Top Poster Club
Joined
Jan 9, 2009
Messages
26,151
Reaction score
104
Points
133
brape rege ko nk beli bro..aku ade la sikit sbnyk note tu..

xpn brape bnyk ko nk...ngam rege lego terus :)):))

ako deal yg kat mudah.my amik yang RM50.00 - RM69.99 je...sape nak juai harge tu bgtau la...,,:D:eek::)cgrock
 

anuarul

CG Top Poster Club
Joined
Jan 9, 2009
Messages
26,151
Reaction score
104
Points
133
sape2 ade nak juaii..murah2 kat ako.,,meh la....ako nak belawan ngan member ako sape ade paling banyak duit neh..hehehehee
 

endingman86

Legendary Member
Joined
Jun 5, 2008
Messages
11,492
Reaction score
61
Points
120
ish...nak wat lawan rupenye....ingat nak simpan...hehehehe
 

anuarul

CG Top Poster Club
Joined
Jan 9, 2009
Messages
26,151
Reaction score
104
Points
133
ish...nak wat lawan rupenye....ingat nak simpan...hehehehe

hehehe.,,,die dah ade 8 keping setakat ni.,,,
kerja dia mmg pegang cash hari2..,mmg boleh la jumpe..
hohohohohoo..,,sape adeee,.,,meh2,,,PM ako.,,:)cgrock
 

endingman86

Legendary Member
Joined
Jun 5, 2008
Messages
11,492
Reaction score
61
Points
120
duit ni limited kan....ada 1000 keping je kan?
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register