Wahabi Boleh Meliwat dan kaitannya dengan DR MAZA

Recommended Brokers


blueskuini

Active+ Member
Joined
Mar 20, 2011
Messages
2,867
Reaction score
35
Points
30
GEMPAR!!!!!

Nauzubillah!!!!


Inilah yang boleh saya katakan apabila mengetahui Asri mengatakan ada ulama menghalalkan liwat. Sedangkan hukum nya sudah jelas, hatta kanak-kanak tadika pun tahu.

Saya tidak berbohong, saya naqal dari anak murid Asri sendiri iaitu Masri yang dipostkan dalam forum Wahabi yang dah tak terkenal iaitu al Ahkam.net. Thread asal tersebut telah pun dipadamkan kerana saya tidak menjumpainya lagi. Saya membaca thread tersebut kira-kira setahun yang lepas. Tak percaya ? Sila lihat screen shot itu sendiri.

[/IMG]

Hukum meliwat adalah haram didalam Islam dan sesiapa yang menghalalkan liwat dihukumkan murtad.


Kita juga maklum tokoh terkenal mereka Abd Rahman Dimasyqiyah pernah dibuang dari Azhar kerana terlibat dalam kesalahan liwat yang menjijikkan ini

http://abulehyah.blogspot.com/2008/07/siapa-yang-meliwat-siapa-yang-diliwat.html

Dimasyqiyah ialah sumber rujukan Wahabi & blog bankahbash untuk memfitnah Syekh Abdullah Al Harari.
Saya mengingatkan pembaca supaya tidak mengambil apapun dari web tersebut kerana ia diambil dari seorang yang fasiq lagi menjijikkan


Kesimpulannya

Wahabi Memang Menjijikkan!!!!!!
 
Sponsored Post

northbioasli

Super Active Member
Joined
Oct 27, 2011
Messages
5,551
Reaction score
107
Points
73
GEMPAR!!!!!

Nauzubillah!!!!


Inilah yang boleh saya katakan apabila mengetahui Asri mengatakan ada ulama menghalalkan liwat. Sedangkan hukum nya sudah jelas, hatta kanak-kanak tadika pun tahu.

Saya tidak berbohong, saya naqal dari anak murid Asri sendiri iaitu Masri yang dipostkan dalam forum Wahabi yang dah tak terkenal iaitu al Ahkam.net. Thread asal tersebut telah pun dipadamkan kerana saya tidak menjumpainya lagi. Saya membaca thread tersebut kira-kira setahun yang lepas. Tak percaya ? Sila lihat screen shot itu sendiri.

[/IMG]

Hukum meliwat adalah haram didalam Islam dan sesiapa yang menghalalkan liwat dihukumkan murtad.


Kita juga maklum tokoh terkenal mereka Abd Rahman Dimasyqiyah pernah dibuang dari Azhar kerana terlibat dalam kesalahan liwat yang menjijikkan ini

http://abulehyah.blogspot.com/2008/07/siapa-yang-meliwat-siapa-yang-diliwat.html

Dimasyqiyah ialah sumber rujukan Wahabi & blog bankahbash untuk memfitnah Syekh Abdullah Al Harari.
Saya mengingatkan pembaca supaya tidak mengambil apapun dari web tersebut kerana ia diambil dari seorang yang fasiq lagi menjijikkan


Kesimpulannya

Wahabi Memang Menjijikkan!!!!!!

jangan jadi pembawa fitnah...kelak dosanya tak tertanggung...apa bukti Dr Maza cakap begitu?
 

Luke

Active+ Member
Joined
Sep 20, 2007
Messages
3,718
Reaction score
148
Points
33
berdosa besar ni memfitnah. mana buktinya dari penulisan dr maza?
 

zitron88

Fun Poster
Joined
Jul 28, 2010
Messages
129
Reaction score
1
Points
15
Selagi tiada kebenaran yg sahih jgn sekali2 kita sampaikan kepada org ramai..
 

Kassim Hensem

Active+ Member
Joined
Jan 15, 2011
Messages
3,346
Reaction score
87
Points
30
Buktikan dua perkara iaitu:

#1 - Memang Dr. Maza ada cakap mcm tu.

#2 - Maksud Dr. Maza adalah menyokong kata-kata itu. Kena ingat sebab Dr. Maza mungkin cakap "ada ulama menghalalkan.." tidak bermaksud Dr. Maza bersetuju dan menghalalkan liwat.

Hati-hati TT nanti jadi fitnah.

Aku pun x gemar Wahabi tapi ada had-had yang kena jaga.
 

Luke

Active+ Member
Joined
Sep 20, 2007
Messages
3,718
Reaction score
148
Points
33
apa bukti dr asri wahabi dan apa definisi wahabi dari sudut positif dan negatif?
 

qba437

CG Top Poster Club
Joined
Oct 20, 2008
Messages
32,537
Reaction score
91
Points
120
bukan TT yang mengatakan Maza berkata begitu..tapi orang dalam screen shot tuh yang berkata macam tuh..apa pun kene tanya orang dalam screen shot tuh laa..TT cuma menyampaikan apa yang ada dari SS tuh jer..:))

ps: ada juga yang fitnah TT..lawak betul..nasihatkan TT jangan fitnah..dalam masa yang sama fitnah TT..apa pun toll laa..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register