BTC USD 23,597.7 Gold USD 1,872.37
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Takashimaya (scam)!

zulizo

Junior Member
Messages
78
Joined
Jul 9, 2013
Messages
78
Reaction score
0
Points
6
Comp ni memang ****..sales kurang..cr taktik blacklistkan customer lama dgn kes2 mcm ni...lantik debt collector paksa org suh bayar...masukkan dlm ctos...dia tau bila dh ctos nk x nak customer kena bayar...

Tribunal pengguna? Sorry to say..*******...kes2 yang dh melebihi 5 tahun automatik gugur.itulH jawapan yg aku dpt masa perbicaran dulu..cina takashimaya tu siap baca akta yg 5 tahun tu x valid sebelum perbicaraan bermula lagi utk gugurkan kes..n hakim pun trus akur..maka pulanglah dgn hati panas n cina tu senyum aja.
 
Sponsored Post

eizzbizz

Legendary Member
gem
Messages
11,460
Joined
Sep 2, 2009
Messages
11,460
Reaction score
1,868
Points
206
Aku kena dgn U mobile brokband...masa mula2 kuar (6-7 thn lpas)...wat promosi @ ioi mall...kasi sim percuma...kalo ada line boke terus langgan....
Kalo xde line ..returned sim...juz bayar sebulan tu je
@ Bkt Antarabangsa susah dpt coverage...so srminggu aku returned sim dn byar sebulan kat ioi mall umobile centre..

9 bln lepas dpat surat dari Umobile soh byar...beribuuuuuu
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register