Subwoofer a.k.a Speaker for PC/Laptop

CG Sponsors




asral

Fun Poster
Joined
Jun 27, 2015
Messages
588
Reaction score
180
Points
23
Aku punya Speaker dah rosak, rasa nak beli baru, apa subwoofer bunyi sedap dan terbaru kalau ada bluetooth pun ok jugak, speaker lama aku jenis zaman jepun punya sepeaker dia satu rosak dan takde bluetooth.
 
Sponsored Post

dan50

Super Active Member
Joined
Aug 22, 2010
Messages
6,403
Reaction score
97
Points
70
harman kardon dh mcm nama jawa lak,tak pun BOSE
 

m0mo~

CG Top Poster Club
Platinum Member
ForexMart Fans
Joined
Oct 4, 2012
Messages
35,307
Reaction score
387
Points
136
bajet berapa tt?
 

m0mo~

CG Top Poster Club
Platinum Member
ForexMart Fans
Joined
Oct 4, 2012
Messages
35,307
Reaction score
387
Points
136
budget ratus2 je, tak sampai 1k.
speaker bluetooth sekarang banyak yang portable leh pakai bateri..bro nak leh cucuk plug la kan pasal nak subwoofer power tu?
 

magnesium

Legendary Member
Joined
Apr 18, 2010
Messages
10,544
Reaction score
308
Points
131
altec lansing zaman aku belajar dulu popular, skrg tak tahu model apa terbaru...
Gi kat forum loyat sana ada thread pasal speakers recommendations

Ada seller altec lansing sana dia boleh recommend siap harga
 

Jedi

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Feb 15, 2009
Messages
41,980
Reaction score
1,568
Points
201
Biasa guna speaker untuk apa?

Kalau biasa pasang kuat2 dan jiran tak marah...elok lah beli yang besar dan mahal2.

:)paid
 
Sponsored Post
Top
Log in Register