Laptop bajet untuk video editing

CG Sponsors




nokia3210

Active Member
Joined
Sep 6, 2012
Messages
1,754
Reaction score
163
Points
38
apsal rasa mcm borak sorang je ..gaya penulisan sama je ..
 
Sponsored Post

Khairul Fahmi

Freshie
Joined
Oct 7, 2019
Messages
49
Reaction score
0
Points
16
harga dlm lingkungan rm2500 punya laptop biasanya akan rosak dlm 3-5 tahun...kalau ade kemampuan beli mahal sikit punya laptop berbaloi sikit sbb dpt bertahan lama
Xdelah macam tu jugak, tengok pada penggunaan harian u macam mana. Mine dah pakai almost 6 years and masa tu harga rm2k je, elok sampai sekarang
 

Khairul Fahmi

Freshie
Joined
Oct 7, 2019
Messages
49
Reaction score
0
Points
16
bagus ke lenovo punya brand?? dulu aq beli laptop brand lenovo yg berharga rm800++ punya guna x sampai setahun sudah rosak
Betul kah? I pun pernah pakai Lenovo masa time study dulu and okay lah buat editing pakai indesign pun not bad
 
Last edited:

Khairul Fahmi

Freshie
Joined
Oct 7, 2019
Messages
49
Reaction score
0
Points
16
3 ribu dan ke atas punya aq ad etgk byk org guna, review semua bagus2, tapi aq sedang fikir aq kena simpan berepe lama punya duit baru dpt beli, ahaha
Of course harga rm3k berbaloi beli. Gaming punya ah paling sedap kikiki
 
Last edited:
Sponsored Post
Top
Log in Register