Soundbar terbaik dengan bajet RM 1,500 ke bawah

CG Sponsors




chuki2

Fun Poster
Joined
Jul 17, 2012
Messages
561
Reaction score
22
Points
15
Salam semua,

Soundbar apa yang ok dengan bajet RM 1.5k ke bawah?

Aku ada satu model yang minat nak ambil. Yamaha YAS-207. Ada sesiapa pernah pakai?

1568006650005.png


Reason aku nak ambil sebab bila turn on surround, rasa macam aku duduk dalam bunyi tu. Lagi best dengan brand2 lain macam LG dan Sony

Cuma design dia kurang fancy lah nak compare dgn product lain dengan range tu.

Atau ada brand lain yang ok?

Thanks
 

Attachments

Sponsored Post

Name:

Active Member
Joined
Dec 25, 2012
Messages
1,797
Reaction score
205
Points
33
tambah lagi RM165++ brand ni lagi baik berbanding sound bar..

bg aku saund bar kureng mantap ..dari segi sound .


system.jpg



lazada dlm 1600+++
 

opin

Active+ Member
Joined
Apr 4, 2012
Messages
2,644
Reaction score
77
Points
30
tambah lagi RM165++ brand ni lagi baik berbanding sound bar..

bg aku saund bar kureng mantap ..dari segi sound .


View attachment 206506


lazada dlm 1600+++
sangat setuju. kalau bajet dah tinggi boleh ke arah home theater. banyak pilihan Sq/EQ.puas hatiiiiiiiiiiii
 

Name:

Active Member
Joined
Dec 25, 2012
Messages
1,797
Reaction score
205
Points
33
sangat setuju. kalau bajet dah tinggi boleh ke arah home theater. banyak pilihan Sq/EQ.puas hatiiiiiiiiiiii
memang untuk home theater pun...

dah boleh buat mini pawagam kat rumah..

speaker ada center ,soruond kiri kanan (depan) ,belakang kiri kanan dan ada sub woofer..

Tak menyesal kalau beli..

(macam juru jual pulak...hahah):ROFLMAO:
 

chuki2

Fun Poster
Joined
Jul 17, 2012
Messages
561
Reaction score
22
Points
15
Aku kurang berminat nak guna home theater. Suka lagi simple2 macam sound bar.. haha
 

ownz

Fun Poster
Joined
Sep 24, 2010
Messages
769
Reaction score
16
Points
15
sound bar ok kalau bilik kecik.. kalau ruang tamu macam kureng.. kena home theater gak.. pada aku la..
 

Kbyne

Legendary Member
Joined
Jan 23, 2011
Messages
11,872
Reaction score
506
Points
161
Home theatre la best...sekali main,kalau cerita Avengers,perghhh...
 

dausbiz

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Apr 27, 2015
Messages
51,164
Reaction score
1,531
Points
596
yer ade modal buat home theater gerenti puas hati
 
Sponsored Post
Top
Log in Register