Siapa dah start simpan emas?

Recommended Brokers


Latest Threads

Sponsored Post

pijoe

Legendary Member
Platinum Member
Verified
Joined
Jun 11, 2008
Messages
12,882
Reaction score
984
Points
113
Location
Office IKOFXM
hadis akhir zaman...Rasulullah SAW bersabda, ‘’Hari Kiamat tak akan terjadi sebelum Sungai Eufrat mengering dan menyingkapkan 'Gunung Emas' yang mendorong manusia berperang. 99 dari 100 orang akan tewas (dalam pertempuran), dan setiap dari mereka berkata, ‘Mungkin aku satu-satunya yang akan tetap hidup’.’’ (HR Bukhari).

kalau siapa follow ustaz wadi punya ceramah... gunung emas itu adalah sememangnya emas bukannya minyak...

kalau ianya betul2 emas..itu pun dah menunjukkan betapa bernilainya emas pada satu masa nanti...

* hanya pendapat aku yg kekurangan ilmu
 

tr4falgar

Super Active Member
Joined
Oct 14, 2012
Messages
6,152
Reaction score
468
Points
88
Location
Skudai,Johor
tarikh bila punya paper tu?
entah la ,tak tau pula den.. ada mmbr share, siap bagi link fb org yg share gmbr ni..

tp skali tgk org yg post kat fb tu, rupanya penjual emas..

tiba2 rasa mcm ado yg tak kono,
 

pudins70

Super Active Member
Joined
Mar 28, 2011
Messages
6,668
Reaction score
288
Points
83
entah la ,tak tau pula den.. ada mmbr share, siap bagi link fb org yg share gmbr ni..

tp skali tgk org yg post kat fb tu, rupanya penjual emas..

tiba2 rasa mcm ado yg tak kono,
Senyap teruih geng-geng penjual emas dulu.
Katanya duit kertas macam tisu tandas.
Pergi mana habis agaknya.:-?
 
Sponsored Post
Top
Log in Register