Siapa dah start simpan emas?

CG Sponsors




Sponsored Post

jaws_am

Legendary Member
Joined
May 29, 2008
Messages
10,634
Reaction score
1,823
Points
191
apa best dari oz & kg ni?

ratio tu lain bos kurrrr.

faham dalam dalam lagi
mohon kongsi info tentang ratio..

sbb aku tgk silver nih x berbaloi untuk 10years..
 

pijoe

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Jun 11, 2008
Messages
13,216
Reaction score
1,176
Points
221
hadis akhir zaman...Rasulullah SAW bersabda, ‘’Hari Kiamat tak akan terjadi sebelum Sungai Eufrat mengering dan menyingkapkan 'Gunung Emas' yang mendorong manusia berperang. 99 dari 100 orang akan tewas (dalam pertempuran), dan setiap dari mereka berkata, ‘Mungkin aku satu-satunya yang akan tetap hidup’.’’ (HR Bukhari).

kalau siapa follow ustaz wadi punya ceramah... gunung emas itu adalah sememangnya emas bukannya minyak...

kalau ianya betul2 emas..itu pun dah menunjukkan betapa bernilainya emas pada satu masa nanti...

* hanya pendapat aku yg kekurangan ilmu
 

tr4falgar

Super Active Member
Joined
Oct 14, 2012
Messages
6,467
Reaction score
545
Points
126
tarikh bila punya paper tu?
entah la ,tak tau pula den.. ada mmbr share, siap bagi link fb org yg share gmbr ni..

tp skali tgk org yg post kat fb tu, rupanya penjual emas..

tiba2 rasa mcm ado yg tak kono,
 

pudins70

Super Active Member
Joined
Mar 28, 2011
Messages
7,201
Reaction score
392
Points
81
entah la ,tak tau pula den.. ada mmbr share, siap bagi link fb org yg share gmbr ni..

tp skali tgk org yg post kat fb tu, rupanya penjual emas..

tiba2 rasa mcm ado yg tak kono,
Senyap teruih geng-geng penjual emas dulu.
Katanya duit kertas macam tisu tandas.
Pergi mana habis agaknya.:-?
 
Sponsored Post
Top
Log in Register