sewa tapak niaga.

Recommended Brokers


iswaraburuk

Legendary Member
Joined
Sep 11, 2009
Messages
10,521
Reaction score
71
Points
120
assalamualaikum semua dan salam sejahtera...

saya nak tanya pendapat kwn kwn disini.
saya dapat tawaran tapak berniaga di shopping mall yg akan dibuka di putrajaya dlm bulan march 2016.

so tapak tu taklah besar sgt cuma 86sqft saje.
Rental RM3k/sebulan.kontrak 1+1

adakah saya kena teruskan atau tidak..dan apakah perkara2 yg saya kena ambil perhatian sebelum terima tawaran tersebut.:D

pandangan anda amat dialu-alukan..:">
 
Sponsored Post

blankoguy85

Super Active Member
Joined
Dec 14, 2011
Messages
7,517
Reaction score
61
Points
70
biasanya diri sendiri sudah tahu, perlu ambil atau pun tidak...
rasanyer betol gak tu..
kalau tak apply.. takkan di tawarkan..

dan apa tujuan apply jika takder perancangan lanjut..

apa2 pun..boleh tunggu jawapan kenkawan yg lain..

buat owner..tepuk dada..tanya selera.. :D
 

anuarkarim

Active Member
Joined
Feb 5, 2010
Messages
2,254
Reaction score
21
Points
25
Saya parking dulu..
Ada jgk tapak niaga tp skarang ni tgh sewakan..
 

myroadtax.com

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Feb 12, 2014
Messages
25,772
Reaction score
561
Points
161
Mungkin TT ada kenal orang dalam pasal tu dapat tawaran.

Kalau salah, jangan marah ya TT.

Ada mall baru ke di Putrajaya? AEON ke? Pasal AEON di Seremban tutup dan katanya nak pindah ke Putrajaya.
 

digimortal

Active Member
Joined
Dec 19, 2009
Messages
2,333
Reaction score
21
Points
25
chor,

mall baru kan.. lokasi deme nak letak kat mana??

deme ada tunjuk floor layout tak..

rege tu untuk promo opening ker atau dah fix..

security deposit dapat balik tak ?
 

jijigren

Active Member
Joined
May 4, 2007
Messages
1,317
Reaction score
12
Points
25
menarik thread ni...parking sat
 

Print_Screen

Super Active Member
Joined
Nov 13, 2010
Messages
5,925
Reaction score
230
Points
73
rm3k dalam mall? Dah buat anggaran sale tolak kos berkaitan?
 
Sponsored Post
Top
Log in Register