sewa tapak niaga.

CG Sponsors




iswaraburuk

Legendary Member
Joined
Sep 11, 2009
Messages
10,529
Reaction score
72
Points
120
assalamualaikum semua dan salam sejahtera...

saya nak tanya pendapat kwn kwn disini.
saya dapat tawaran tapak berniaga di shopping mall yg akan dibuka di putrajaya dlm bulan march 2016.

so tapak tu taklah besar sgt cuma 86sqft saje.
Rental RM3k/sebulan.kontrak 1+1

adakah saya kena teruskan atau tidak..dan apakah perkara2 yg saya kena ambil perhatian sebelum terima tawaran tersebut.:D

pandangan anda amat dialu-alukan..:">
 
Sponsored Post

Iman_Sr

Banned
Joined
Nov 24, 2010
Messages
29,961
Reaction score
408
Points
131
tolong up utk tt...maybe akan ada ilmu bermanfaat dari rakan2 lain yg ade pengalaman/idea yg berkaitan
 

otaida00taj

Legendary Member
Joined
Apr 4, 2007
Messages
10,452
Reaction score
54
Points
120
biasanya diri sendiri sudah tahu, perlu ambil atau pun tidak...
 

blankoguy85

Super Active Member
Joined
Dec 14, 2011
Messages
7,553
Reaction score
64
Points
70
biasanya diri sendiri sudah tahu, perlu ambil atau pun tidak...
rasanyer betol gak tu..
kalau tak apply.. takkan di tawarkan..

dan apa tujuan apply jika takder perancangan lanjut..

apa2 pun..boleh tunggu jawapan kenkawan yg lain..

buat owner..tepuk dada..tanya selera.. :D
 

anuarkarim

Active Member
Joined
Feb 5, 2010
Messages
2,258
Reaction score
22
Points
35
Saya parking dulu..
Ada jgk tapak niaga tp skarang ni tgh sewakan..
 

myroadtax.com

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Feb 12, 2014
Messages
25,906
Reaction score
580
Points
161
Mungkin TT ada kenal orang dalam pasal tu dapat tawaran.

Kalau salah, jangan marah ya TT.

Ada mall baru ke di Putrajaya? AEON ke? Pasal AEON di Seremban tutup dan katanya nak pindah ke Putrajaya.
 

digimortal

Active Member
Joined
Dec 19, 2009
Messages
2,333
Reaction score
21
Points
25
chor,

mall baru kan.. lokasi deme nak letak kat mana??

deme ada tunjuk floor layout tak..

rege tu untuk promo opening ker atau dah fix..

security deposit dapat balik tak ?
 

Print_Screen

Super Active Member
Joined
Nov 13, 2010
Messages
5,919
Reaction score
230
Points
73
rm3k dalam mall? Dah buat anggaran sale tolak kos berkaitan?
 
Sponsored Post
Top
Log in Register