BTC USD 66,098.8 Gold USD 2,401.84
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Cadangan Mulakan Bisnes Sewa Kereta

Sponsored Post

Kalau tuan ada connection dgn org kuat polis, senang sikit kalau ada apa2 ............... Byk aku tgk biz keta sewa lingkup, paling lama pun 5 tahun, biasa 3 tahun dah byk keta tersadai.......

Macam biz cybercaf矇 tuan, lepas 2 tahun komputer dah rasa slow, kena tukar yg baru atau upgrade, kalau boleh repair sendiri jimat le kos upgrade tapi kalau panggil org luar, kena sembelih tengkuk le
 
Jgn le tuan, masa baru2 tu kira best le tapi bila keta dah kena lanyak Hari2........... Bila dah kondem, sakit tuan
Dah pernah buat la

Biz kete sewa nie risiko tinggi juga la

Kalau nak juga buat baik kita la pemandu dia

Kita bawa keta tue

Takut kita sewa kat orang

Orang lenjan ke

Pi kat mana mana keluar spare part keta kita

Atau pi eksiden ke keta

Atau dia bawa lari keta

Risiko tinggi juga la buat biz kete sewa
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Back
Top
Log in Register