BTC USD 23,796.1 Gold USD 1,928.23
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Cadangan Mulakan Bisnes Sewa Kereta

Sponsored Post

pelitaminyak

Legendary Member
gem
Messages
12,630
Top Poster #6
Joined
Aug 13, 2008
Messages
12,630
Reaction score
3,631
Points
261
Awards
1
maksudnya owner kereta ke
Yup........... Kawan aku tu pernah pukul 4 pagi duduk balai bagi keterangan sebab keta yg dia bagi sewa tu eksiden... (alza) berjawab dia dgn polis, dan dgn owner keta......... Sementara tunggu claim insuran, dah rugi 1 keta sewa
 

pelitaminyak

Legendary Member
gem
Messages
12,630
Top Poster #6
Joined
Aug 13, 2008
Messages
12,630
Reaction score
3,631
Points
261
Awards
1
Amik deposit..lepas 3 hari bekerja check saman kat myeg..kalo xda saman baru pulangkan deposit..
Tak boleh Tuan... 3 hari tak update lagi, setahu aku camera saman ekor tu seminggu 2 kali atau seminggu sekali je polis selenggara.....
 

eizjoe

Super Active Member
Messages
6,272
Joined
Jan 26, 2009
Messages
6,272
Reaction score
60
Points
80
Yup........... Kawan aku tu pernah pukul 4 pagi duduk balai bagi keterangan sebab keta yg dia bagi sewa tu eksiden... (alza) berjawab dia dgn polis, dan dgn owner keta......... Sementara tunggu claim insuran, dah rugi 1 keta sewa
ngeri pulak dengau. kalau eksiden insuran cover atau penyewa kena bayar
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register