Sape pakai android tv atau android box?

Recommended Brokers


Sponsored Post

imatheonlyone

Legendary Member
Joined
Mar 11, 2009
Messages
12,378
Reaction score
304
Points
141
Kira tgk movie or astro yg tuan dia tak izin dlm android box bole jth haram..tah la..aku tgk utube je. Kalu movie or apa2 dr source yg betul free takpe la..kalu pirate tu yg salah
Ooo aku nak tgk Netflix je sbnr nya guna Android box ni... Xnk la astro
 

anbusan

Super Active Member
Joined
Jan 22, 2006
Messages
7,721
Reaction score
125
Points
83

t3rdtier

Active+ Member
Joined
Oct 21, 2010
Messages
3,082
Reaction score
123
Points
33
ooo.. tq,tq.. ingat x boleh trus dah..
 

mhud

Active+ Member
Joined
Jan 18, 2010
Messages
3,061
Reaction score
9
Points
25
Pakai android box lg murah. tv android mahal sgt.huhu
 

hyrilisme

Active Member
Joined
Nov 14, 2013
Messages
2,046
Reaction score
28
Points
30
awal 2012 dulu kawe guna skybox.boring la jgk asyik bergelap je.. later tukar android box+iptv. recently baru tukar mibox. lebih stabil dan syokk layan streaming movie. tgk local news pun kat youtube je dah ada live streaming
 

amieshoro

Active Member
Joined
Mar 21, 2009
Messages
2,461
Reaction score
59
Points
30
salam,
aku baca post ada yg guna umobile/celcom/digi untuk android box & Smart TV.

korang guna tue mcm mana? jadikan phone sebagai hotspot ke? atau simkad tue bole masuk terus ke android box?
 

tomie

CG Hardcore Club
Joined
Dec 25, 2006
Messages
73,667
Reaction score
8,193
Points
716
salam,
aku baca post ada yg guna umobile/celcom/digi untuk android box & Smart TV.

korang guna tue mcm mana? jadikan phone sebagai hotspot ke? atau simkad tue bole masuk terus ke android box?
box android tak bleh bubuh simkad...
-sim kena bubuh dlm portable modem router ...set wireless/LAN ke android box
 
Sponsored Post
Top
Log in Register