Sape pakai android tv atau android box?

CG Sponsors




dausbiz

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Apr 27, 2015
Messages
51,322
Reaction score
1,575
Points
596
Saya pakai android tv toshiba 65inci

Memang layan best sound pun sempoi

Cuma baru nie masalah ngan unifi line problem

Try report pesepa jadi

Bila layan youtube ngan tv 65inci

Kalau buka video jepun ka walking tour

Rasa cam ada kat jepun
 
Sponsored Post

xerocracker

Active+ Member
Joined
Oct 3, 2007
Messages
2,950
Reaction score
35
Points
30
Kira tgk movie or astro yg tuan dia tak izin dlm android box bole jth haram..tah la..aku tgk utube je. Kalu movie or apa2 dr source yg betul free takpe la..kalu pirate tu yg salah
iflix je.. rm10 sebulan.. ok le dr xde.. :D
 

imatheonlyone

Legendary Member
Joined
Mar 11, 2009
Messages
13,015
Reaction score
415
Points
141
Kira tgk movie or astro yg tuan dia tak izin dlm android box bole jth haram..tah la..aku tgk utube je. Kalu movie or apa2 dr source yg betul free takpe la..kalu pirate tu yg salah
Ooo aku nak tgk Netflix je sbnr nya guna Android box ni... Xnk la astro
 

t3rdtier

Active+ Member
Joined
Oct 21, 2010
Messages
3,083
Reaction score
127
Points
33
ooo.. tq,tq.. ingat x boleh trus dah..
 

mhud

Active+ Member
Joined
Jan 18, 2010
Messages
3,060
Reaction score
9
Points
25
Pakai android box lg murah. tv android mahal sgt.huhu
 

hyrilisme

Active Member
Joined
Nov 14, 2013
Messages
2,063
Reaction score
30
Points
30
awal 2012 dulu kawe guna skybox.boring la jgk asyik bergelap je.. later tukar android box+iptv. recently baru tukar mibox. lebih stabil dan syokk layan streaming movie. tgk local news pun kat youtube je dah ada live streaming
 

amieshoro

Active+ Member
Joined
Mar 21, 2009
Messages
2,546
Reaction score
92
Points
40
salam,
aku baca post ada yg guna umobile/celcom/digi untuk android box & Smart TV.

korang guna tue mcm mana? jadikan phone sebagai hotspot ke? atau simkad tue bole masuk terus ke android box?
 

tomie

CG Hardcore Club
Joined
Dec 25, 2006
Messages
73,850
Reaction score
8,258
Points
716
salam,
aku baca post ada yg guna umobile/celcom/digi untuk android box & Smart TV.

korang guna tue mcm mana? jadikan phone sebagai hotspot ke? atau simkad tue bole masuk terus ke android box?
box android tak bleh bubuh simkad...
-sim kena bubuh dlm portable modem router ...set wireless/LAN ke android box
 

lats840

Active Member
Joined
Mar 15, 2009
Messages
1,971
Reaction score
167
Points
43
Box apa yg hrga tk mahal sgt dan sedap p di pakai...
Hehehe..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register