Forex Chart

hyrilisme
Reaction score
28

Profile posts Latest activity Postings About

  • salam bro.. saya berminat nak sewakan tanah utk pencawang telco.. tanah di Arau, Perlis.
    salam tuan.. saya ada tanah untuk disewa di kg sungai merab bangi dan kawasan tu line Digi mmg teruk.. tuan boleh rekomen x mana2 org Digi yang boleh saya hubungi untuk tawarkan tanah saya untuk disewa/dipajakan untuk menara pemancar.
    Kordinat 2.920466 , 101.739615
    Bro... Kalu dlm geran tu ramai penama..perlukh mnta semua penama2 sign surat yg diberi olh telco.. Kalu x libatkn semua penama2 dlm geran utk mrka sign mcm mna ye proses agreement..
    Selalunya dalam bi. tapi boleh je request bahasa melayu juga. notice termination tu sekiranya salah satu pihak dah tak berminat nak teruskan perjanjian sewa, samada tuan tanah kena sediakan notice dalam tempoh masa tertentu atau pihak penyewa yg sediakan notice tu
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…
Top
Log in Register