register cds without remisier

CG Sponsors




Sponsored Post

faizalyusup

Fun Poster
Joined
Aug 11, 2011
Messages
374
Reaction score
163
Points
23
Pada FY remisier penting.. Carilah remisier yang bagus Dan well verse pasal pasaran.. Kalau buat online tanpa mentor, kemungkinan kerugian amat tinggi...

FY
 

MrRookie

Fun Poster
Joined
Aug 13, 2011
Messages
127
Reaction score
3
Points
15
salam.sy nak tanya kalo nk buka akaun cds ni,dlm kes saya baru bersara.so unemployed ler.cmner ek?sbb dh try tru online application kt m2u,tp dia nk occupation nye details.ke ade alternatif lain?
tolong saya...
 

azizyk

Fun Poster
Joined
Dec 22, 2012
Messages
743
Reaction score
4
Points
15
salam.sy nak tanya kalo nk buka akaun cds ni,dlm kes saya baru bersara.so unemployed ler.cmner ek?sbb dh try tru online application kt m2u,tp dia nk occupation nye details.ke ade alternatif lain?
tolong saya...
saya ada a/c maybank,jupiter utk daftar saya call mereka dtg rumah bawa borang utk register...pekerjaan letak je kerja sendiri..yg penting ada modal utk trade semua jln bos.
 

azizyk

Fun Poster
Joined
Dec 22, 2012
Messages
743
Reaction score
4
Points
15
Pada FY remisier penting.. Carilah remisier yang bagus Dan well verse pasal pasaran.. Kalau buat online tanpa mentor, kemungkinan kerugian amat tinggi...

FY
setuju sgt dgn kata bos,main saham ni kena ada basic kalau tak lebih baik pakai remisier yg bagus.

kalau bos ada remisier rekmenlah atau bos nak jadi remisier saya?

komisen remisier berapa yer skang 2.5% ker atau lain.
 

boboboby

Fun Poster
Joined
May 8, 2013
Messages
333
Reaction score
12
Points
15
salam.sy nak tanya kalo nk buka akaun cds ni,dlm kes saya baru bersara.so unemployed ler.cmner ek?sbb dh try tru online application kt m2u,tp dia nk occupation nye details.ke ade alternatif lain?
tolong saya...
pegi jebank2 terdekat, letak kt keja sendiri, buka rm10 nak trade baru masuk duit senang cite, klu rasa nak cari ilmu atau tambah atau kongsi boleh cari je mana2 link kat net mengenai perbincangan saham dan saham spot atau leh cari news kat bursa malayia'

selamat mencuba, atau klu nak kongsi apa2 info leh pm sy, kita kongsi setakat yg termampu
 

aiman27

Active+ Member
Joined
May 14, 2010
Messages
4,602
Reaction score
729
Points
71
kalu ade remisier pn jgn anggap dia sbg penasihat.
 

helmi3

Fun Poster
Joined
May 18, 2012
Messages
467
Reaction score
1
Points
15
CIMB platform terbaik... bule buka kat andriot n user friendly.... platform yg paling busuk skali bank harimau...
 
Joined
Jun 15, 2013
Messages
6
Reaction score
1
Points
8
salam.sy nak tanya kalo nk buka akaun cds ni,dlm kes saya baru bersara.so unemployed ler.cmner ek?sbb dh try tru online application kt m2u,tp dia nk occupation nye details.ke ade alternatif lain?
tolong saya...
Tuan cuba check balik ada x retired / pensioner options :D x pun dekat others taruk pesara ajer
 
Sponsored Post
Top
Log in Register