ASK: cara bukak CDS account??

Recommended Brokers


forumercg

Permanently Banned
Joined
May 6, 2017
Messages
804
Reaction score
66
Points
25
salam

hendak bertanya.

siapa tahu cara bukak CDS account?

bank mana yang bagus??

terima kasih,


:)cgrock:)cgrock:)cgrock
 
Sponsored Post

zyzyx

Active Member
Joined
Dec 27, 2012
Messages
1,138
Reaction score
9
Points
25
pergi je mana2 investment bank cakap nak buka cds account. fee rm10 je
 

Ahmad07

Legendary Member
Joined
Aug 11, 2007
Messages
10,366
Reaction score
877
Points
161
salam

hendak bertanya.

siapa tahu cara bukak CDS account?

bank mana yang bagus??

terima kasih,


:)cgrock:)cgrock:)cgrock

pegi investment bank, atau cari remisier/dealer online, nanti diorang tolong bukak...

mmg betul kata forumer sebelum ni, pegi mana2 investment bank, tapi lagi elok kalo kau bukak akaun dengan investment bank yg bagi charges paling murah, betul tak...

ada yg caj belas2 ringgit je minimum skali kau juaa/beli, ada yg caj smpai berpuluh ringgit minimum... slalu utk starter, kita trade kecik2, so, nilai minimum ni kena ambil kira juga... platform pun lain2, utk start, amik yg murah dulu pon ok... tapi terpulang la..

aku bukak dengan broker K sebab nak dapat info je, platform dia bagi banyak info... tapi aku trade dengan broker M sebab murah.. haha...
 

forumercg

Permanently Banned
Joined
May 6, 2017
Messages
804
Reaction score
66
Points
25
pegi investment bank, atau cari remisier/dealer online, nanti diorang tolong bukak...

mmg betul kata forumer sebelum ni, pegi mana2 investment bank, tapi lagi elok kalo kau bukak akaun dengan investment bank yg bagi charges paling murah, betul tak...

ada yg caj belas2 ringgit je minimum skali kau juaa/beli, ada yg caj smpai berpuluh ringgit minimum... slalu utk starter, kita trade kecik2, so, nilai minimum ni kena ambil kira juga... platform pun lain2, utk start, amik yg murah dulu pon ok... tapi terpulang la..

aku bukak dengan broker K sebab nak dapat info je, platform dia bagi banyak info... tapi aku trade dengan broker M sebab murah.. haha...
terima kasih tuan :)cgrock:)cgrock:)cgrock
 

puteryraina

Fun Poster
Joined
Jun 7, 2013
Messages
227
Reaction score
9
Points
20
Maybank Investment Bank Berhad (Direct CDS), senang kua duit masuk duit pakai M2U.....senang trade, even dlm hp...charge pun murah....tq
 

tokeikang

Active Member
Joined
Jul 8, 2007
Messages
1,987
Reaction score
182
Points
33
Aku baru jer lulus, dapat no akaun CDS 3 hari lepas...
aku buat kat RHB Investment Bank...

yg dia nak hanya
IC serta bank statement...
kira seminggu bekerja gak lah...

terima kasih..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register