register cds without remisier

Recommended Brokers


nsriza

Active Member
Joined
Mar 11, 2010
Messages
1,191
Reaction score
23
Points
25
Berapa deposit nk bukak cds ye.
Osk, atau maybnk, atau apa2 je la.
Yg penting ada platform.
Nak buka cds tak perlu deposit pun, cuma caj RM10 je. Bila nak trading baru le kena masukkan duit. Jumlah minima untuk start trading bergantung pada syarikat yg dipilih.

Boleh dikatakan semua brokerage house /investment bank dah ada online platform untuk trading.
 
Sponsored Post

1305

Super Active Member
Joined
Sep 19, 2008
Messages
9,731
Reaction score
129
Points
73
Nak buka cds tak perlu deposit pun, cuma caj RM10 je. Bila nak trading baru le kena masukkan duit. Jumlah minima untuk start trading bergantung pada syarikat yg dipilih.

Boleh dikatakan semua brokerage house /investment bank dah ada online platform untuk trading.
Ye ke.. Hehehehe..
Tq..tq..tq...
Jumlah minimum tu, company mana yg paling minimum?...


Ta..ta lg..
 

TT

CG Super Hardcore Club
Gold Member
Joined
Jan 13, 2009
Messages
149,683
Reaction score
20,706
Points
1,661
Sy baru bukak CDS, walk in ke maybank investment..
Bukak sendiri jer CDS, cuma lepas tue ada remiser datang jumpa sy tgk borang yg sy isi n kemudian dia bg name card dia.. sy tanya dia boleh jer nak guna khidmat nya atau tak.. klu guna khidmatnya, bayar lebih la sikit..
yg ni jgn slh anggap kita kena byr certain amount kt remisier tu..cume brokerage fees akan berbeza..online murah ckit compare order thru phone

one day u wil know why thru phone better..:D lg2 time ade kaunter kena UMA hoho remisier keyin pn xdpt lock in price bdesup pg die
 

TT

CG Super Hardcore Club
Gold Member
Joined
Jan 13, 2009
Messages
149,683
Reaction score
20,706
Points
1,661
Ye ke.. Hehehehe..
Tq..tq..tq...
Jumlah minimum tu, company mana yg paling minimum?...


Ta..ta lg..
ade ke min?entahla..tp biase dorg akan bg rm5000 free (utk kontra) :))

bolela try2 main kontra :))
 

only1

Super Active Member
Joined
Feb 9, 2008
Messages
9,134
Reaction score
69
Points
70
yg ni jgn slh anggap kita kena byr certain amount kt remisier tu..cume brokerage fees akan berbeza..online murah ckit compare order thru phone

one day u wil know why thru phone better..:D lg2 time ade kaunter kena UMA hoho remisier keyin pn xdpt lock in price bdesup pg die
UMA tue ape dia ek
 

aiman27

Active+ Member
Joined
May 14, 2010
Messages
4,595
Reaction score
729
Points
71
osk combine dgn rhb lani.. aku guna osk ok rs. kenanga lak xpernah guna
 

edysue

Fun Poster
Joined
Jul 9, 2007
Messages
470
Reaction score
1
Points
15
saya guna HLebroking.com.my

senang... register online then submit form kat HLB di 1st avenue,
3hari account redy
 
Sponsored Post
Top
Log in Register