Tanya sebarang soalan CPO bersama remisier/FBR RM

CG Sponsors




Sponsored Post

student

Active+ Member
Platinum Member
Joined
Jun 8, 2008
Messages
4,722
Reaction score
19
Points
25
Brp modal yg bursa tetapkan utk trade cpo skrg?
minima rm7k, tapi digalakkan rm10k lah lagi cun untuk cover permainan 'roller coaster' tu.:D
 

student

Active+ Member
Platinum Member
Joined
Jun 8, 2008
Messages
4,722
Reaction score
19
Points
25
soalan lagi

dari jam berapa hingga jam berapa market FCPO nie buka?...bila masa news2 penting akan direleasekan? jam berapakah market paling active? siapa yg gerakkan market?

sekian terima kasih
market oepen 2 sesi:

sesi 1, 10.30pagi- 12.30pagi
sesi 2, 3.00 ptg - 6.00 ptg
 

teman9277

Fun Poster
Joined
Jul 22, 2010
Messages
420
Reaction score
64
Points
20
as salam... harap maaf semua diatas kehilangan saya beberapa bulan.. sibuk sangat cop duit mudah kat IPO hingga terlupa update kat forum ilmu ini... walaubagaimanapun terima kasih byk2 pada sifu2 cpo yg sudi menjawab soalan sepeninggalan saya hehe...
 

mrex_3

Fun Poster
Joined
Apr 15, 2010
Messages
434
Reaction score
5
Points
20
as salam... harap maaf semua diatas kehilangan saya beberapa bulan.. sibuk sangat cop duit mudah kat IPO hingga terlupa update kat forum ilmu ini... walaubagaimanapun terima kasih byk2 pada sifu2 cpo yg sudi menjawab soalan sepeninggalan saya hehe...
bila la dpt cop duit mcm tuan
 

teman9277

Fun Poster
Joined
Jul 22, 2010
Messages
420
Reaction score
64
Points
20
bila la dpt cop duit mcm tuan
biasanya saya berkongsi idea di seminar saya... banyak peluang2 buat duit secara mudah dalam pasaran saham nih.. kat right issue, warrant right, ipo, cpo dan macam2 :D
 

teman9277

Fun Poster
Joined
Jul 22, 2010
Messages
420
Reaction score
64
Points
20
biasanya saya berkongsi idea di seminar saya... banyak peluang2 buat duit secara mudah dalam pasaran saham nih.. kat right issue, warrant right, ipo, cpo dan macam2 :D
terpulang kepada citarasa dan strategi anda... sila pastikan anda melabur / berurusniaga kena pada masanya dan dipelaburan yg betul... :)
 
Sponsored Post
Top
Log in Register