BTC USD 57,439.8 Gold USD 1,789.89
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Perodua aruz 2019

Sponsored Post

aim02Aug

Super Active Member
Messages
8,389
Joined
Sep 5, 2011
Messages
8,389
Reaction score
1,310
Points
151
FC jimat ke kedarah?

mana jimat dgn avanza 1.3??

jauh beza FC?
 

abdulricks85

Active+ Member
Messages
3,388
Joined
Jul 31, 2010
Messages
3,388
Reaction score
132
Points
43
Memang nak mendaki jalan berbukit akan terasa sengsaranya...jadi memang sesuai di bandar saja lah. Kalau dekat area aku dari Telupid Ranau Kundasang KK...minta maaflah,bukan nak condem..tapi hakikat memang tak larat Aruz ni nak naik.
 

akecema

CG Top Poster Club
Messages
23,876
Paid Membership
Joined
Jan 26, 2007
Messages
23,876
Reaction score
3,012
Points
206
baru je beli aruz
besar gile, mcm bawak van je
size pun besar gile rasa
 

akecema

CG Top Poster Club
Messages
23,876
Paid Membership
Joined
Jan 26, 2007
Messages
23,876
Reaction score
3,012
Points
206
Trade in dengan kenari ke?
kenari simpan
guna kalau drive sorg atau p hiking
aruz kalau bawak family je, senang 2 hero ti nak melompat2 kat belakang
 

puyol

CG Top Poster Club
Messages
25,286
Joined
Jun 28, 2011
Messages
25,286
Reaction score
2,813
Points
201
kenari simpan
guna kalau drive sorg atau p hiking
aruz kalau bawak family je, senang 2 hero ti nak melompat2 kat belakang
Ok lah tu. Amik spec AV ke?
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register