Perfume Lelaki ada unsur bau sweet?

Recommended Brokers


Nor Syawidah

Freshie
Joined
Nov 5, 2018
Messages
17
Reaction score
0
Points
3
alamak srs la nak cari kt fb je? ori ke idok tuu .. kang takmemasal kene penyakit kanser kulit kang.. baik kau beli dekat online platform yang tentu2 sahh:cool:....contohnya carousell:D:D:D:D
saya ni ada masalah tak reti eja nama pelik2 perfume tu. kang taip kat situ,.. keluar gambar bebukan. serik la da penah kena bahan dgn laki pasal slh eja ni :eek:
 
Sponsored Post

tr4falgar

Super Active Member
Joined
Oct 14, 2012
Messages
6,242
Reaction score
479
Points
86
saya ni ada masalah tak reti eja nama pelik2 perfume tu. kang taip kat situ,.. keluar gambar bebukan. serik la da penah kena bahan dgn laki pasal slh eja ni :eek:
nak tau nama perfume.. pi usha web ni .. kadang den nak cari perfume, usha web ni dlu, baca komen2.. tgk bahan2 dia :D:D

https://www.fragrantica.com
 

s16

Fun Poster
Joined
May 6, 2012
Messages
296
Reaction score
10
Points
15
HUGO BOSS - BOSS SIGNATURE pakai yg onedrop perfume je
 

aim02Aug

Super Active Member
Joined
Sep 5, 2011
Messages
5,003
Reaction score
318
Points
81
dulu masa muda - Brut,
pastu CK1

skrg Ferrari la plak...

apakata buat POLL - tp lebih bagus pompuan yg jwb:))
 

balibali78

Junior Member
Joined
Jun 7, 2011
Messages
76
Reaction score
0
Points
6
tapi kan aku nak tahu lahh jugak en , perfume apa yg perempuan suka hidu bila laki pakai ek? sebab aku nak try pikat perempuan dgn wangi wangian hahahah sampai ke rumah dia ikut aku kang. hahahahah
 

balibali78

Junior Member
Joined
Jun 7, 2011
Messages
76
Reaction score
0
Points
6
Apa power sgt bau tu. boleh la ni nk hadiah kan bf juga. beli kat mana eh? boleh bgtaw?

beli dekattttt sini --> https://my.carousell.com/?hl=en:">

and nak jual barang pon bole, macam korang tukar hati dgn perfume yang korang beli...
 
Last edited:

money1come

Freshie
Joined
Jun 2, 2011
Messages
36
Reaction score
0
Points
6
one drop perfume tu aku nak cuba jual kat carousell lah.. tgk macam ramai je recommend kat sana..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register