Perfume Lelaki ada unsur bau sweet?

CG Sponsors




Nor Syawidah

Boost Internet Promoter
Joined
Nov 5, 2018
Messages
25
Reaction score
0
Points
3
alamak srs la nak cari kt fb je? ori ke idok tuu .. kang takmemasal kene penyakit kanser kulit kang.. baik kau beli dekat online platform yang tentu2 sahh:cool:....contohnya carousell:D:D:D:D
saya ni ada masalah tak reti eja nama pelik2 perfume tu. kang taip kat situ,.. keluar gambar bebukan. serik la da penah kena bahan dgn laki pasal slh eja ni :eek:
 
Sponsored Post

s16

Fun Poster
Joined
May 6, 2012
Messages
296
Reaction score
10
Points
15
HUGO BOSS - BOSS SIGNATURE pakai yg onedrop perfume je
 

aim02Aug

Super Active Member
Joined
Sep 5, 2011
Messages
6,016
Reaction score
552
Points
111
dulu masa muda - Brut,
pastu CK1

skrg Ferrari la plak...

apakata buat POLL - tp lebih bagus pompuan yg jwb:))
 

balibali78

Junior Member
Joined
Jun 7, 2011
Messages
88
Reaction score
1
Points
11
tapi kan aku nak tahu lahh jugak en , perfume apa yg perempuan suka hidu bila laki pakai ek? sebab aku nak try pikat perempuan dgn wangi wangian hahahah sampai ke rumah dia ikut aku kang. hahahahah
 

balibali78

Junior Member
Joined
Jun 7, 2011
Messages
88
Reaction score
1
Points
11
Apa power sgt bau tu. boleh la ni nk hadiah kan bf juga. beli kat mana eh? boleh bgtaw?

beli dekattttt sini --> https://my.carousell.com/?hl=en:">

and nak jual barang pon bole, macam korang tukar hati dgn perfume yang korang beli...
 
Last edited:

money1come

Freshie
Joined
Jun 2, 2011
Messages
41
Reaction score
0
Points
6
one drop perfume tu aku nak cuba jual kat carousell lah.. tgk macam ramai je recommend kat sana..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register