Perfume Lelaki ada unsur bau sweet?

Recommended Brokers


momoque

Legendary Member
Joined
Dec 26, 2011
Messages
10,823
Reaction score
317
Points
131
One drop perfume x kuat & x thn lama bau dia..aku dh pakai

Tp bolehla dr xde..huhu

Baik beli yg ori/tester/ brand HARRUM
 
Sponsored Post

A|i

Fun Poster
Joined
May 24, 2014
Messages
295
Reaction score
6
Points
15
dexandra pun ok..nemesis bau mcm dunhill blue..devotion bau mcm hugo nom 6.
Minggu lepas terbeli hugo unlimited tak berapa ngam dgn bau nya. Masih setia dgn hugo nom 6. 3 bulan lepas try beli armaf club de nuit boleh tahan baunya mcm limau kasturi
 

soyabean84

Active+ Member
Joined
Mar 18, 2009
Messages
3,258
Reaction score
78
Points
30
Bnyk jgk dalam koleksi skang ni :
1. Thierry Mugler A-Men - Bau unik & kuat & tahan lama
2. versace eau fraiche - Bau best (citrus) tapi x tahan lama
3. versace Eros - Bau best! x keras, x lembut, tp tahan lama
4. paco rabanne black xs - Ini serius bau manis mcm tt bagi tau, tp manis bau laki...tahan lama
5. versace Blue jeans - Bau vantage... pakai zaman2 belajar dulu.
6. John vervetos vantage - bau classy, moderate, x tahan lama
7. Terre d'hermes - Bau citrus, bau ala2 org2 kenamaan nak msk mesyuarat, sesuai pakai p pejabat
8. Tom ford black orchid - Bau org tua betul, senang citer bau mcm minyak atar org2 arab...

Perfume yg sy suka tp dah stop production Tommy Hilfiger Men... bau tajam & tahan lama...
 
Last edited:

Kbyne

Legendary Member
Joined
Jan 23, 2011
Messages
11,839
Reaction score
501
Points
161
Dulu baru lepas sekolah pakai denim...sekarang masih suka lagi brand ni...harga murah...

bila dah pakai banyak sangat pakai sampaikan rasanya semua rasa sedap bau...CK Eternity, Drakkar,Boss Red,Extreme,Sauvage,Double Black,fahrenheit,aramis,eu sauvage,polo...
 

s16

Fun Poster
Joined
May 6, 2012
Messages
296
Reaction score
10
Points
15
dexandra pun ok..nemesis bau mcm dunhill blue..devotion bau mcm hugo nom 6.
Minggu lepas terbeli hugo unlimited tak berapa ngam dgn bau nya. Masih setia dgn hugo nom 6. 3 bulan lepas try beli armaf club de nuit boleh tahan baunya mcm limau kasturi
bos, hugo no 6 tu sama ke dgn hugo boss signature? Sebab carian kt google byk keluar hugo boss bottled edt. boleh tahan harga ori dekat rm200/100ml
 

BizClub

Super Active Member
Joined
Dec 26, 2005
Messages
7,036
Reaction score
157
Points
78
Pheromen101 versi lama tu sedap, sampaikan ofismate aku cakap bau tu ikut dia balik rumah hahaa Versi la ni bau keras tengit..mcm perfume sebotol 10 tu lak rasa dia.

Sekarang pakai romano metro pulse, bau seakan sama, x lembut x keras, ofismate amoi pon suka himpit2 tepi wakakaa
 

overpow

Freshie
Joined
Aug 23, 2019
Messages
6
Reaction score
0
Points
3
Kalau kita lihat sekarang kenapa minyak wangi lelaki ada unsur bau2 sweet, macam vanila and lain2 lagi, adakah itu okey/nornal, aku rasa sebagai lelaki kenapa minyak wangi lelaki perempuan boleh pakai, kalau minyak wangi perempuan confirm2 lah lelaki tak boleh pakai, adakah perempuan menyampah kalau lelaki pakai minyak wangi ada unsur sweet ni macam Le Male JPG - dan minyak ini best seller turun temurun
memang macam tu kot, takkan muka gangster nak pakai perfume britney spears. nasib baik muka aku jambu, dua - dua aku boleh pakai hahaha.
Faveret list:-

1. Coco Mademoiselle chanel - perfume wanita yg laki boleh pakai bau fresh dan memikat giler.
2. Spicebomb viktor n rolf - perfume laki yang bau unik, bau spice limau n sweet sikit.
3. Viva la Juicy juicy couture - yang ni laki tak boleh pakai sebab bau memang mcm bubblegum blueberry.
4. Creed aventus - fresh bau dia, aku tak reti nak terangkan sebab unik sgt. tapi suka pakai.
5. la vie est belle lancome - pernah bau cookies famous amos, camtu lah bau die.
6. wood sage& sea salt jo malone - tenang je kalau paki ni memang bau laut.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register