CCTV, Ada Cadangan?

Recommended Brokers


kipassiling

Fun Poster
Joined
Nov 30, 2010
Messages
846
Reaction score
70
Points
20
Salam/hai,

Saya nak mencari CCTV out door dan indoor (yang boleh tengok live) untuk pasang di kampung. Nak tanya, ada option macam mana nak connect dengan internet (wifi)? sebab di rumah tiada talian internet cable. adakah kena beli modem sim kad etc?

ada cadangan network system macam mana saya perlu guna? (yang jimat)

harap dapat membantu.
 
Sponsored Post

Xploit Machine

Super Active Member
Joined
Nov 23, 2012
Messages
8,738
Reaction score
1,924
Points
176
Salam/hai,

Saya nak mencari CCTV out door dan indoor (yang boleh tengok live) untuk pasang di kampung. Nak tanya, ada option macam mana nak connect dengan internet (wifi)? sebab di rumah tiada talian internet cable. adakah kena beli modem sim kad etc?

ada cadangan network system macam mana saya perlu guna? (yang jimat)

harap dapat membantu.
bleh je pasang dalam RM1.5k HD set (bergantung pada jarak), untuk option internet bleh dapatkan wireless router yang guna simkad dari telco (contoh maxis ada pakej RM180++ untuk 60GB data) .. DVR2 model sekarang xperlu configure port, semua dah pakai sistem QR Code .. dah plug & play je :D

saya pun ex-installer ada kampeni sendiri, tp skrg main pasang untuk kenalan terdekat je, sbb kekadang masa tak izinkan :)

 

Kamm Matt

Fun Poster
Joined
Sep 20, 2013
Messages
484
Reaction score
32
Points
20
park tgh sebey cctv juga.. kat rumah pakai hotspot simkad je
 
Sponsored Post
Top
Log in Register