Perfume Lelaki ada unsur bau sweet?

Recommended Brokers


asral

Fun Poster
Joined
Jun 27, 2015
Messages
581
Reaction score
180
Points
23
Kalau kita lihat sekarang kenapa minyak wangi lelaki ada unsur bau2 sweet, macam vanila and lain2 lagi, adakah itu okey/nornal, aku rasa sebagai lelaki kenapa minyak wangi lelaki perempuan boleh pakai, kalau minyak wangi perempuan confirm2 lah lelaki tak boleh pakai, adakah perempuan menyampah kalau lelaki pakai minyak wangi ada unsur sweet ni macam Le Male JPG - dan minyak ini best seller turun temurun
 
Last edited:
Sponsored Post

imatheonlyone

Legendary Member
Joined
Mar 11, 2009
Messages
12,512
Reaction score
323
Points
141
Ntah aku pun pelik...klu dulu bau polo explorer mmg famaous lah
 

eizzbizz

Super Active Member
Joined
Sep 2, 2009
Messages
7,941
Reaction score
292
Points
86
hugo boss banyak yg sweet2 tuk laki2...
 

Kbyne

Legendary Member
Joined
Jan 23, 2011
Messages
11,840
Reaction score
501
Points
161
dulu pakai Drakkar,Eu Sauvage,Aramis,Polo...sekarang pun pakai lagi,tapi yg ni semua bau dia memang
masculine betul...ada lebih kurang 3/4 lagi isi dia...

Tapi aku tak partikular sangat,sekarang aku hantam saja,hugo aku ada 2 jenia Extreme dgn botol red,memang bau mcm pumpuan sikit...jadi aku spray hari hari sekarang “Sauvage” yg Captain Jack Sparrow pakai,aku rasa ni masculine sikit bau dia......kowt...w.a.
 

rakcacer

Active+ Member
Joined
Jul 20, 2009
Messages
4,019
Reaction score
74
Points
30
Kwn punye deodarnt dashing, bedak dashing, body spray dashing & perfume dashing... jd bau xcampur aduk... sapa pakai dashing dikire legend
 

asral

Fun Poster
Joined
Jun 27, 2015
Messages
581
Reaction score
180
Points
23
dulu pakai Drakkar,Eu Sauvage,Aramis,Polo...sekarang pun pakai lagi,tapi yg ni semua bau dia memang
masculine betul...ada lebih kurang 3/4 lagi isi dia...

Tapi aku tak partikular sangat,sekarang aku hantam saja,hugo aku ada 2 jenia Extreme dgn botol red,memang bau mcm pumpuan sikit...jadi aku spray hari hari sekarang “Sauvage” yg Captain Jack Sparrow pakai,aku rasa ni masculine sikit bau dia......kowt...w.a.
yg jack sparrow tu tgh hype sekarang berapa harga bro, beli kat mana?
 

asral

Fun Poster
Joined
Jun 27, 2015
Messages
581
Reaction score
180
Points
23
Kwn punye deodarnt dashing, bedak dashing, body spray dashing & perfume dashing... jd bau xcampur aduk... sapa pakai dashing dikire legend
aku zaman sekolah jer pakai dashing, dulu masih ingat lagi ada 2 jenis biru nama dia cool, merah nama dia macho, tapi bau dia memang tahan, tu yg heran
 

imatheonlyone

Legendary Member
Joined
Mar 11, 2009
Messages
12,512
Reaction score
323
Points
141
polo kwn nengok banyak dekat downtown..... :D:D
Tu yg buat org x pandang sgt polo ni ...nampak cam biasa je padahal bau dia sdp ...to polo explorer ni polo lama..botol hijau mungkin xde kot dekat down town...

Last perfume aku bli aigner black...pastu dah xde da huhu
 
Sponsored Post
Top
Log in Register