korang pakai pencuci muka brand apa? lelaki only

Recommended Brokers


MOD jr.

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
May 29, 2008
Messages
23,564
Reaction score
125
Points
133
share sket.. jgn la maskulin sorang2 :eek:
 
Sponsored Post

syamsoulcc

Super Active Member
Joined
Apr 30, 2014
Messages
8,903
Reaction score
1,867
Points
141
first pencuci aku pakai dulu BIORE FOR MEN

sejak tahun 2012 aku pakai GARNIER FOR MEN

sampai la sekarang pakai GARNIER FOR MEN....tak pernah tukar....haha...malas nk pikir pakai pencuci muka apa....janji ada pencuci muka tu kira ok lah

lagipun, aku ni takda masalah kulit muka...itu pasal aku tak pikir sgt...
 
Last edited:

cryptodoge

Fun Poster
Joined
Sep 1, 2017
Messages
524
Reaction score
50
Points
20
cetaphil...kulit sensitive pn ok.tak pedih kalau masuk mata tp harga mahal
 

MOD jr.

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
May 29, 2008
Messages
23,564
Reaction score
125
Points
133
aku baru nak try pakai hahahahahaha
 

MOD jr.

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
May 29, 2008
Messages
23,564
Reaction score
125
Points
133
oil skin... brand ape paling direkemen?
 

imatheonlyone

Legendary Member
Joined
Mar 11, 2009
Messages
12,447
Reaction score
309
Points
141
oil skin... brand ape paling direkemen?
garnier dgn gatsby bro...cari yang ada scrub...tp macam2 mana pun mesti berminyak gak...kalau nak maintain kena rajin cuci gan pencuci muka la
 

MOD jr.

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
May 29, 2008
Messages
23,564
Reaction score
125
Points
133
garnier dgn gatsby bro...cari yang ada scrub...tp macam2 mana pun mesti berminyak gak...kalau nak maintain kena rajin cuci gan pencuci muka la
ada harapan kulit jadi cerah tak :">:">:p
 
Sponsored Post
Top
Log in Register