korang pakai pencuci muka brand apa? lelaki only

CG Sponsors




Sponsored Post

SmileAlways

Super Active Member
Joined
Aug 11, 2014
Messages
9,526
Reaction score
430
Points
91
ada ka pencuci muka yg blh mengatasi,hapus masalah?
bagi aku setakat mengurangkan blh la.bila kita pakai rasa perbezaan tu dah ok.
 

SmileAlways

Super Active Member
Joined
Aug 11, 2014
Messages
9,526
Reaction score
430
Points
91
guna Safi.macam2 flavor aku try. skrg guna yg ni
 

imatheonlyone

Legendary Member
Joined
Mar 11, 2009
Messages
13,178
Reaction score
454
Points
141
ada ka pencuci muka yg blh mengatasi,hapus masalah?
bagi aku setakat mengurangkan blh la.bila kita pakai rasa perbezaan tu dah ok.
Nk hapus Tu tgk faktor pemakanan...itu secara dalaman...sabun cuci muka Tu membersih Kan yg surface je...

LG 1 kne rajin buat facial utk hilangkan kotoran yg sabun cuci muka xleh bersihkan
 

cyborg

Active+ Member
Joined
Aug 14, 2008
Messages
4,566
Reaction score
96
Points
40
Cosmoderm .... macam jenama angkasawan...buatan bumiputera.
 

AlYamani

Legendary Member
Joined
Jan 23, 2011
Messages
12,035
Reaction score
561
Points
161
Paling bagus guna Bodyshop,kat sini memang unisex produk dia...takat ni aku tak pernah guna produk lain cuma bodyshop kalau ada masalah...tu masa bujang dulu...sekarang tak ada problem kulit muka...

Pergi boutique dia,tanya,mintak nasihat...nanti diorang syorkan rawatan muka yg terbaik kaedah dia...memang berkesan...
 

SmileAlways

Super Active Member
Joined
Aug 11, 2014
Messages
9,526
Reaction score
430
Points
91
aku baca dari page 1.ramai yg guna Nivea.nnt nak try
 
Sponsored Post
Top
Log in Register