Pandangan Robert T Kiyosaki Mengenai Unit Trust

CG Sponsors




Anda setuju dengan pandangan T Kiyosaki mengenai Unit Trust


  • Total voters
    0
Sponsored Post

camelactive

Fun Poster
Joined
Feb 22, 2012
Messages
527
Reaction score
9
Points
15
Dari sudut pengalaman saya sepanjg invest UT... Belum ada rugi lagi... Alhamdulillah... Dh 8 thn invest dlm UT... Walau x untung byk tapi purata yg saya dapat lbh kurg 18%...
 

AdsMsia

Active+ Member
Joined
Mar 13, 2011
Messages
4,653
Reaction score
20
Points
25
Harga dali 1 maha la bro skang ni
kalau mahal leh cari yg below 50sen :)
tapi return not as much as dali1 la
mcm islamic balance fund ke
walaupun naik sikit je, by few years maybe dah boleh recover dari kekal dlm losses je :-
 

AdsMsia

Active+ Member
Joined
Mar 13, 2011
Messages
4,653
Reaction score
20
Points
25
Dari sudut pengalaman saya sepanjg invest UT... Belum ada rugi lagi... Alhamdulillah... Dh 8 thn invest dlm UT... Walau x untung byk tapi purata yg saya dapat lbh kurg 18%...
18% tu dah kira byk jugak la
average UT di Msia ni dlm 12% :)
 

goal_hunter

Active Member
Joined
Feb 14, 2008
Messages
2,492
Reaction score
8
Points
25
aku nak je rasa panggil si kiyosaki ni invest ngan aku haha
 
Joined
Mar 22, 2012
Messages
133
Reaction score
0
Points
10
aku nak je rasa panggil si kiyosaki ni invest ngan aku haha
kalo di baca betul-betul tanpa prejudis ( aku pun penyokong unit trust gak ), betul apa yang di kata Kiyosaki tu

apa tujuan adanya sales charge, fees dan pape lagi yang mahal berbanding stock market?
 

hazri99

Active Member
Joined
Nov 30, 2007
Messages
1,576
Reaction score
2
Points
25
yer.. maksud nyer.. fund manager ambik kesempatan.. alangkah baik beli buku dan baca habis semua bab..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register