Nak Jual saham bank rakyat

CG Sponsors




Sponsored Post

jaws_am

Legendary Member
Joined
May 29, 2008
Messages
10,125
Reaction score
1,492
Points
191
TT tgh cari yg sanggup bid rm1.30..

all out hari nih jgk teros gi bank rakyat setel.. :">
 
Last edited:

Man BR

Freshie
Joined
Jul 18, 2019
Messages
22
Reaction score
1
Points
8
masih available ke tn? nak bid 1.23 all
sanggup register masuk bid nih
Batch pertama telah dibooked. Batch kedua 50k unit lagi masih ada. Boleh pm dan tinggalkan phone number jika berminat.

Rate dari RM1.40 per unit
 

jaws_am

Legendary Member
Joined
May 29, 2008
Messages
10,125
Reaction score
1,492
Points
191
rm1.40 x 50000 = 70k

50000 unit x 13% = rm6500 setahun

3 tahun dpt balik hasil..

tahun 4 bru dpt untung..

aku rse mcm tuh la kot..
 
Last edited:

jaws_am

Legendary Member
Joined
May 29, 2008
Messages
10,125
Reaction score
1,492
Points
191
Ya betul tu
Tn kenapa nk jual ?

running bisness ke ?

atau join pelaburan lain ?

sudi kongsi ?

sbb 13-15% annual dividen tinggi jgk..
plus no risk involve..
 

ezal_7855

Fun Poster
Joined
Apr 21, 2008
Messages
208
Reaction score
6
Points
20
Batch pertama telah dibooked. Batch kedua 50k unit lagi masih ada. Boleh pm dan tinggalkan phone number jika berminat.

Rate dari RM1.40 per unit

wow... banyak nya saham u bro...:-? kongsi lah skit mcm mana boleh dpt banyak ni.... kite 500 jer :((
 

Man BR

Freshie
Joined
Jul 18, 2019
Messages
22
Reaction score
1
Points
8
Tn kenapa nk jual ?

running bisness ke ?

atau join pelaburan lain ?

sudi kongsi ?

sbb 13-15% annual dividen tinggi jgk..
plus no risk involve..
Kumpul modal sedikit nak buka petrol pump, rumah yang dibuat sewa pun jual juga 😅
 

Man BR

Freshie
Joined
Jul 18, 2019
Messages
22
Reaction score
1
Points
8
wow... banyak nya saham u bro...:-? kongsi lah skit mcm mana boleh dpt banyak ni.... kite 500 jer :((
Ohh ini saya dah beli lama dahulu masa bank rakyat open kepada public.

Tapi tuan jangan risau, dari 500 tu boleh menjadi 50,500.00 unit jika tuan beli dengan saya 😁
 
Sponsored Post
Top
Log in Register