Maggi promot judi?

Recommended Brokers


aminsg

Fun Poster
Joined
Mar 22, 2013
Messages
170
Reaction score
0
Points
10
Diorang ni mcm nk ulang mistake Tealive pon ada jugak. Yg kes guna intern punya tagline tanpa izin and royalty tu. Gile ke apa guna intellectual property orang lain lepas tu ingt boleh lepas mcm tu je. Nestle ni nmpk je mcm company besau tp quality control mcm kedai runcit
kes ni mcm buli jugak la. tapi kali ni silap la bila pihak mgsa tu fight balik. tu kira mencuri gak la. sedangkan kes lan pet pet pon aku sokong pk cik tu saman. tapi snyap je kes maggi ni ?
 
Sponsored Post

moneymillions

Junior Member
Joined
Jan 9, 2018
Messages
97
Reaction score
5
Points
11
kes ni mcm buli jugak la. tapi kali ni silap la bila pihak mgsa tu fight balik. tu kira mencuri gak la. sedangkan kes lan pet pet pon aku sokong pk cik tu saman. tapi snyap je kes maggi ni ?
Dah kantoi nestle yg bersalah tak silap aku. Kena saman dah rasanya..

Pasal qr code tu tak pasti diorang dah tukar atau still pakai lagi.
 

aminsg

Fun Poster
Joined
Mar 22, 2013
Messages
170
Reaction score
0
Points
10
Dah kantoi nestle yg bersalah tak silap aku. Kena saman dah rasanya..

Pasal qr code tu tak pasti diorang dah tukar atau still pakai lagi.
kalau aku tak kisah dah nk pkai ke apa janji dah dapat balik saman berkepuk sudah. tapi kira mncuri still salah la,kena bg balik la:))
 

moneymillions

Junior Member
Joined
Jan 9, 2018
Messages
97
Reaction score
5
Points
11
kalau aku tak kisah dah nk pkai ke apa janji dah dapat balik saman berkepuk sudah. tapi kira mncuri still salah la,kena bg balik la:))
Tu lah tu. Buat malu je.. MNC besar pun nak curi qr code. Patutnya bayar je la kan sekarang dah lagi rugi..
 

zul amidi

Fun Poster
Joined
Jan 10, 2018
Messages
141
Reaction score
10
Points
15
Tu lah tu. Buat malu je.. MNC besar pun nak curi qr code. Patutnya bayar je la kan sekarang dah lagi rugi..
hahaha tak gentle lansung nestle. dah violate hak company lain lagi nak buat report kat mcmc. la ni patut bayar je saman tu..
 

moneymillions

Junior Member
Joined
Jan 9, 2018
Messages
97
Reaction score
5
Points
11
hahaha tak gentle lansung nestle. dah violate hak company lain lagi nak buat report kat mcmc. la ni patut bayar je saman tu..
Aku tak rasa diorang dah settle dengan saman tu. Ni mesti banyak kali turun naik court. Kalau kalah confirm malu.. Hahaha
 

zul amidi

Fun Poster
Joined
Jan 10, 2018
Messages
141
Reaction score
10
Points
15
Aku tak rasa diorang dah settle dengan saman tu. Ni mesti banyak kali turun naik court. Kalau kalah confirm malu.. Hahaha
senang cite bole katakan pr team dorang memang fail teruk la. isu mcm ni pon prolong lama2 sampai kene saman..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register