Loan utk high commitment and record tk brp cantik

CG Sponsors




Sponsored Post

azizaiman

Freshie
Joined
Jan 17, 2020
Messages
9
Reaction score
0
Points
3
Ni betul, bank rakyat interest rendah ramai yg nak tapi susah sgt nk lepas , tapi tak salah nak cuba... yg bank lain amik masa tapi rate dia bagi maybe tinggi sikit.
saya buat loan dgn maybank rate 12% kalau tk silap.adik ipar saya yg promote sebab dia kerja maybank .mmg bahagian dia loan
 
Last edited:

azizaiman

Freshie
Joined
Jan 17, 2020
Messages
9
Reaction score
0
Points
3
Kelonggaran ke kena pakai orang dalam? hehe
cable kena power boss baru senang nak dpt apa yg kita nak. lagi lagi kalau ada ahli keluarga kerja bank lg mudah semua benda auto lulus hahahah
 

hotroll

Internet SEO Mercenaries
Joined
Jul 4, 2013
Messages
75
Reaction score
1
Points
11
saya pakai loan maybank rate 12% kalau tk silap. Nak buat cane adik ipar saya yg promote so saya ambil jelah dia kerja maybank
Takkan bank sampai 12%? Loan luar pun 6.5 - 9.99% jer. Tinggi sgt tu.
 

hotroll

Internet SEO Mercenaries
Joined
Jul 4, 2013
Messages
75
Reaction score
1
Points
11
Aku kat rhb pun dapat dalam 9.5 cuba mintak yayasan dapat kurang ke 7.99. Ambik sana ja.
 

mr.dede

Legendary Member
Joined
Dec 1, 2010
Messages
11,365
Reaction score
195
Points
123
Korang ada pengalaman tak pasal benda ni? Aku plan nak kahwin tahun depan so maybe aku akan beli rumah dulu. So pikir mcm nak apply loan rumah. Tp tulah aku rasa record aku tak cantik sbb tahun lepas dlm 6 bulan gak ah aku ada tunggakan ptptn. Skrg pun aku ada komitmen bayar kereta. aku punya gaji takda besar mana. So korang rasa lepas tak nak buat loan? And kalau boleh share lah tips sekali hehehe
tipsnya cari janda kaya.
cc :dato vida
 
Sponsored Post
Top
Log in Register