Loan utk high commitment and record tk brp cantik

CG Sponsors




Sponsored Post

hotroll

Internet SEO Mercenaries
Joined
Jul 4, 2013
Messages
75
Reaction score
1
Points
11
keja gomen, tu la nak mintak loan yg agak - agak lepas. Ade baca thread lain sbb rasa mmg mcm tak lepas.
amik yayasan perlis ada kat thread lain jugak loan ni, aku pakai loan dia.
 

hotroll

Internet SEO Mercenaries
Joined
Jul 4, 2013
Messages
75
Reaction score
1
Points
11
untung lah keje gomen. Saya kerja swasta nak buat apa pun susah cedih angat
yup keja kerajaan senang sikit sbb byk loan yg boleh bagi, yg swasta mintak bank je kot walaupun lambat sikit proses loan dia,
 

ahimsa99

Fun Poster
Joined
Oct 31, 2013
Messages
897
Reaction score
9
Points
15
Cuba ja masuk semua bank..lain bank lain prosedur dia..ccris/ctos maybank Dan bank rakyat memang tak lepas..cimb Dan Ambank mungkin boleh..
 

azizaiman

Freshie
Joined
Jan 17, 2020
Messages
9
Reaction score
0
Points
3
yup keja kerajaan senang sikit sbb byk loan yg boleh bagi, yg swasta mintak bank je kot walaupun lambat sikit proses loan dia,
Kerajaan ni anak kandung malaysia mmg layanan tip top pekerja swasta anak tiri je ummm sedih...
 

azizaiman

Freshie
Joined
Jan 17, 2020
Messages
9
Reaction score
0
Points
3
Cuba ja masuk semua bank..lain bank lain prosedur dia..ccris/ctos maybank Dan bank rakyat memang tak lepas..cimb Dan Ambank mungkin boleh..
yup ada juga bank yg buat kelonggaran pasal benda ni. Kena pandai survey and pandai cari
 

hotroll

Internet SEO Mercenaries
Joined
Jul 4, 2013
Messages
75
Reaction score
1
Points
11
Cuba ja masuk semua bank..lain bank lain prosedur dia..ccris/ctos maybank Dan bank rakyat memang tak lepas..cimb Dan Ambank mungkin boleh..
Ni betul, bank rakyat interest rendah ramai yg nak tapi susah sgt nk lepas , tapi tak salah nak cuba... yg bank lain amik masa tapi rate dia bagi maybe tinggi sikit.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register